äntligen...

Idag åker jag till Angelica med 12.41 tåget och då ska vi upp på stan :) sen är det inte alls långt kvar tills vid sitter på bussen till stockholm och ska in på båten :) Är så himla pirrig i kroppen att jag håller på att dö. Var så länge sen jag va med och nu ska vi ha skoj. Kommer bilder när jag är tillbaka.

mamma&pappa<3

åkte hem till mamma&pappa i söndags och ska vara här till fredag/lördag. Ringde och fråga om dom kunde komma och hämta mig och det kunde dom :) Var hem till mormor igår och följde med Lenah&Krille till krilles brorsas katter för dom skulle ge honom mat och ena katten låg i soffan och den andra ovanför skafferiett haha konstiga katter. Men men, jag saknar min älskling som är och jobbar, ska väl ringa honom sen när jag tror att han vaknat :) Väckte honom här en kväll när jag ringde och jag hann lägga på för jag tänkte det att han kanske sover men så ringer han upp och frågar varför jag la på och att jag väckte honom. hehe men han somna om sen igen. Föresten, nu är det bara 10 dagar kvar till ålandskryssningen. Vad jag längtar, jag och angelica kommer ha så rooooligt. Hade bra eller ngt!


Igen!

Ikväll åker min älskling iväg och ska jobba igen och jag vet inte riktigt när han kommer tillbaka, blir väl antagligen nästa vecka ngn gång :( Fast han är iaf i dalarna och det är ju ganska bra för då vet man aldrig när han får för sig att komma hem en snabbis <3 och det är alltid roligt!

Och på fredag fyller Rikards bror 40 år så då kanske det blir kalas och dit ska man ju isf vare sig Rikard är hemma eller inte :) det kommer säkert bli skoj. Åker isf med Rikards mamma dit :)

Min mamma ringde igår också och berätta att en tjej hade hittat hennes mobil för det hade varit borta ett tag. haha och dom hitta den överkörd på E18, smart mamma :P men sim-kortet fungerade fortfarande så nu har hon sitt gamla nummer igen, skönt :) haha men hon hade lagt mobilen på biltaket av ngn konstig anledning sen hade hon kört iväg. Lite roligt är det ju, tur att det inte var en värsting dyr mobil iaf för då hade det nog inte varit lika roligt :) haha men men, så kan det gå :)

Nu har jag iaf dragit på mig kläder och smink så nu känner man sig lite som en människa igen haha kan vara skönt det med! Plattat håret och grejsa, måste ju så någorlunda okej ut utifall man ska ut bland folk :) haha

Kika in på min bilddagbok kom jag på, där finns det massa roliga bilder :) LisaKarlssoon heter jag där! Hade bra så länge!


Nu har dom kommit :)

Här är en bild på byxorna jag köpte :) stog ju att jag skulle köpa 2 par men dom andra ska jag byta för dom va lite för stora. Men riktigt fina var dom här iaf. GLAD ÄR JAG NU!



Fram och bak på byxorna :)

Jag ska testa!

Nu har jag hittat en sak som jag bara måste testa och jag kan lova er att jag kommer skriva ut allt här om det skulle fungera annars är det ju ingen ide. Men om 4 veckor kommer ni få veta vad det är jag testade :) tills det får ni vara nyfikna. Men om det funkar som kommer nog väldigt många bli glada tror jag :) Och jag kommer skutta av glädje hehe

Utmaning till er alla ^^

Nu har jag en liten utmaning till er, roligt om alla svarar!

Hur lång tror ni att jag är?



Jag och min lilla pärla!


GAAAH %#?!

Jag kan bli så jäävla arg på honom när han inte förstår! Tror inte han någonsin kommer göra det heller och det är det som är det jobbiga med allt tror jag. Skulle han bara förstå mig lite mer så skulle allting mellan oss bli så mycket bättre. Jag vill inget hellre än att det ska vara som förut men det är svårt när det hela tiden blir som det blir! %#?!


Tradera :)

Har lagt upp lite kläder bland annat en svart skinnjacka i storlek 36 på tradera om ni skulle vara intresserade? :) Ifall ni är det gå först in på tradera.se sen söker ni på ~-> Svart skinnjacka, stl 36 och så letar ni upp säljaren LisaKarlssoon sen är det ju bara att klicka på visa säljarens alla annonser :)  kanske har nånting som ni vill ha? hehe


!?%# ålandskryssning den 29 augsti!

Längtar så jag håller på att gå sönder. Och det vore ju verkligen inge bra om det skulle hända nu när jag ska på kryssning och väntar på nya byxor x) Men det ska bli så himla roligt att åka! Och jämt när jag och Angelica festar så har vi så grymt kul även fast vi inte gör något speciellt alla gånger, men nu åker vi ju på kryssning och då kommer det bli ännu roligare :) synd att inte Rikard ska med, skulle vara roligt det med men det får bli en annan gång. Han och lilla pärlan får ha roligt hemma istället <3

Åker väl ner till Örebro den 28 och sover hos Angelica till den 29 då vi ska åka. Och bussen från Örebro går 12 tror jag hon sa så det blir lite sovmorgon iaf :) inte alltid man får det. Men sen är det bara invänta båten "Cinderella". Någon mer som ska dit då?



Jeans

Köpt 2 par jeans med mamma för nån månad sen för att mina andra satt helt slappt och nu sitter dom nya likadant! Irriterande JA. Men nu har jag köpt 2 par nya igen och det blev från eliteladies, kommer bilder på dom när jag fått hem dom. Ni lär ju gå in på deras hemsida och kolla på kläder, visst dom är rätt dyra men det är det värt. Byxorna är inte mycket dyrare än på H&M men topparna kostar ganska mycket. Men klart värt det om man vill ha lite annorlunda kläder.

Idag var det 32 grader i solen :) rikatigt varmt så idag var det kjol & linne som gällde. Annars hade man ju dött av värmeslag. Tycker bara lite synd om Jessica, man vet ju inte riktigt vad hon tycker eftersom hon inte kan säga det. Men mycket vatten och lite kläder är vad som gäller för henne dom varma dagarna :)

Och jag skulle kanske ner till mamma&pappa nu i helgen för att vara barnvakt åt mina bröder, eller ja hålla dom sällskap mer då för dom är inte så små längre :) mamma vill bara inte lämna dom 2 ensamma haha förstår henne helt klart. Men jag ville inte det för att jag och RIkard typ aldrig ses längre :( så jag ville vara lite med honom när han kom hem från jobbet och då säger han att han ska till Tyskland :O VAFAN! Då sa jag till honom att jag lika gärna kan  åka ner till Örebro istället för att sitta här själv :/ men då sa han att han hellre ville vara med mig och skulle strunta i Tyskland och då blev jag glad :) men sen... kommer han och säger att han ska hjälpa en kille med att köra ner en bil till stockholm. KUL!! Så nu sitter jag här själv iaf, jag visste att det skulle bli såhär men men. Får umgås med Jessica :) <3


kommer bilder på mina byxor sen :)

Egen header!

Det är folk som frågat om dom får fixa min header och det tyckte jag var helt okej men först ville jag testa själv så säg vad ni tycker om den? :) Jag blev faktist ganska nöjd med den.


aw, min pääääärla <3

Igår tog älsklingen bild på våran lilla sötnöt. Hon hade somnat på sin nalle :) hon är så sjukt söt att man inte ens kan fatta att något kan vara så sött.

Jag gick ju 3 månader utan mens och trodde bara att den krånglade och trodde den skulle komma tillbaka när som helst. Men jag pratade med vänner och sa "tänk om jag är med barn". Jag trodde inte att jag kunde bli det för det har liksom aldrig blivit nånting fast jag inte tog några skydd alls, men nu är hon är. Iaf så spydde jag en natt och trodde jag skulle bli sjuk men sen kom det inget mer förens natten efter. Och då kollade vi om jag var med barn och där inne låg hon :) hela min graviditet har gått prima ballerina, har inte haft några problem alls med kräkningar efter dom 2 första gångerna alltså. Det enda problemet jag fick var att jag blev helt förstörd i ansiktet av finnar :'( mådde så sjukt dåligt över det att jag kunde sitta och gråta inne på toaletten :( hoppas verkligen att dom som väntar barn slipper det. Men iaf när hon rörde sig i magen kändes till en början jättekonstigt, typ som att hon skulle komma ut genom magen :/ haha men sen vande man sig och det blev härligare och härligare :) så fort man pilla lite på magen så kom det en rejäl spark. Och på morgonen när man vakna kunde magen va formad på ett sätt man inte trodde att den kunde se ut, men då hade väl hon lagt sig skönt därinne :) HÄRLIGT VAR DET ATT VARA MED BARN, om man räknar bort alla små problem man kan ha. Och jag trodde seriöst inte att hon skulle bli såhär söt. hehe

Och när jag skulle amma gick det åt helvete kan jag säga :/ hon kunde inte suga rätt och det gjorde riktigt ont att man nästan satt och grät varje gång man skulle ge henne mat. Men man var ju tvungen att göra det. Men efter 2 veckor gav jag upp, klarade verkligen inte mer och då köpte vi en flaska och mjölkersättning och vi hade tur att hon tog flaskan så bra, man har ju hört att vissa har jättesvårt för det men det är väl om dom vant i ammningen. Men hon överlevde bra utan så mkt amning. Alla säger att det är jätteviktigt med sånt men jag tror inte att det är så himla viktigt. Okej, närheten är ju viktig men man kan lika gärna sitta och gosa och mysa utan att dom äter. Min Jessica är iaf normal och hon blev inte ammad alls länge :) Man kände sig nästan tvingad att amma men nope, det sket jag i till slut. Det är inte meningen att man ska sitta och ha ont varje gång man ska amma.

Och jag såg på "Unga mödrar" innan jag fick ut henne och då var det en tjej med som var hos en läkare med sin lilla och då sa hon "Är det normalt att känna att man ibland vill kasta ut honom/henne ut genom ett fönster" och jag satt där och tänkte vad fan säger hon? Men tro mig man får den känslan i början och bara man har spärren i huvudet som säger att det är fel så går allting bra :) Min mamma sa att när du blir arg så gå därifrån och gå inte tillbaka förens om 2-3 minuter och det fungerade, så ni som får såna känslor och känner att ni verkligen inte orkar mer GÅ BARA DÄRIFRÅN! 
Så du har en chans att lugna ner dig lite i lugn och ro :)

min älskling på sin nalle :)

Otrohet #?!/

Jag har inte varit med om det! Men hur fan kan någon sjönka så lågt och såra någon så mycket. Förstår inte, varför ska man vara tillsammans med någon om man ändå inte kan hålla sig till den personen?! Och att säga till någon "Jag älskar dig" och sen gå till någon annan dagen efter är helt sjukt! FÖRSTÅR MIG INTE PÅ DET DÄR! Om någon sa "Jag älskar dig" förr i tiden så betydde det verkligen nånting. Men nu har dom flesta idioterna använt dom orden för mycket och förstört dom. Det är samma med förlåt, dom har förstört ordet. Man kan egentligen inte lita på någon nu för tiden. Man vet aldrig när man får ta en riktigt FET smäll från den man trodde älska en. Hur ska man veta? Självklart finns det tydliga tecken på när någon är otrogen men ibland inte och då står man där som ett fån och alla andra tycker antingen synd om en eller står och kollar och tänker "blåst brud/kille" det där. Men säg hur ska man veta när någon säger att han/hon älskar dig och verkligen veta att det är allvarligt?! Att vara otrogen är nog det värsta man kan göra mot någon tror jag! Sluta använda dom 3 orden om du inte verkligen menar det.


23 dagar kvar!

Idag är det 23 dagar kvar tills jag ska på Ålandskryssning med Angelica :) det ska bli så himla roligt. Vet inte riktigt vilken dag jag åker ner om det blir den 27 eller 28.  Beror helt på hur Rikard jobbar, om han jobbar så ska min mamma ta Jessica när jag blir borta annars är det självklart Rikard som vill ha henne. Jag va med en gång när jag gick i typ 7-8 och då kommer jag ihåg att jag spela bort mina matpengar så jag fick låna av Eva-Lena (Angelicas mamma)  haha men nu måste jag ju visa att jag har växt upp och kan ta hand om mig själv :P haha


dagens outfit & lite gott & blandat!

Vad andra har på sig är väl nånting många är intresserade av :) iaf jag! Kan vara kul att se och man hittar mycket fint.
Idag är det 28 grader redan, fast det är i solen iofs men ändå, klockan är inte alls mycket. Så idag blir det leggins och en topp / tunika jag köpte på tradera. Där kan man hitta mycket bra och väldigt billiga kläder :) bara man väljer rätt säljare och rätt sak så är allting bättre än i affären tycker jag. Jag har iofs inte råkat ut för något pucko som ska krångla så mycket eller att jag inte fått vad jag betalat för och sånt.  Har lite saker ute där nu som jag ska sälja, t ex en svart kavaj från VERO MODA som bara hänger & en annan jacka från ONLY som också bara hänger.  Får se om det blir sålt :)

+ att min nya mobil får vara med på bilden. WOW! Var tvungen att köpa en för min gamla gick inte ens att ladda normalt längre, jag fick liksom ta RIkards gamla mobil och stoppa i mitt batteri där och ladda via den. USCH vad bökigt!! Så då blev det en ny istället och den blev en Sony ericsson w395 och vad jag märkt med den är att den bara finns på phonehouse annars måste man beställa den från utlandet :S lite skumt men men.

Har gett Jessica mat nu klockan 7.30 inte nå tidigt alls haha tur man har vant sig :) men men, funderar på att gå till affärn sen så får jag komma ut och röra på mig lite. Sen kanske jag tar andra vägen tillbaka och går förbi Rikards mamma en snabbis :) Var länge sen man var där, kan ju vara roligt. Det jobbiga med att gå hemåt från affärn är att det går uppåt nästan hela vägen tillbaks haha och jag trodde Rikard skulle komma hem idag men det ska han ju inte, han kom hem en snabbis igår och då fråga jag igen och då skulle han jobba natten till fredag & sen ska han iväg till tyskland. Vi kommer inte träffas mycket men men det är smällar man får ta :) bara jag får se honom en snabbis iaf så är jag nöjd en timma eller 2 :D



Lite dåligt bild då jag inte ville vara med med ansiktet, nyvaken! haha

Förslag!

Vad är mest intressant att läsa om?
Skriv och säg vad du tycker!

Alla gillar ju olika saker, t ex jag tycker om att läsa om träning och skvaller väldigt mycket :) Kan vara lite roligt att läsa om mode också.

 En jätteliten pojke som tränar, ser lite dumt ut :)

Fotoalbum!

Nu har jag stoppat in alla korten i albumen och båda blev helt fulla så jag ska inhandla fler album. Det är ca 700 kort kvar som jag ska framkalla så det kommer bli några album men fint kommer det bli :) Det är roligt att kolla på dom för det ploppar upp massa minnen och när Jessica va så där liten och helt hjälplös. Hon va himla söt och blir bara sötare för varje dag som gå. Förstår inte hur jag kunnat fått en sån sötnöt till tjej :) Kortet som ligger på är till Rikards mamma, hon ville ha ett kort på Jessica när hon var lite äldre!


Stora album var det också!

Äntligen..

Nu har korten kommit som jag beställde förra veckan från extrafilm.se. Beställde ca 400 kort och har köpt album som jag snart ska sätta in alla korten i. Kommer bli jobbigt men det är roligare att ha dom i album än på datorn. Har beställt ifrån dom förut och det blir riktigt fina bilder och dom har mycket att välja på :)

Sen är jag riktigt sugen på chokladrutor, hur gott är inte det liksom haha får se om vi har allt och då kanske jag gör det annars får det bli snabbkola, det är gott det med :) är iaf sugen på nånting väldigt onyttigt hehe men det har aldrig skadat att trycka i sig sånt ibland :)

Och imorgon kommer min älskling hem från jobb. Han har varit borta sen i måndags så det ska bli kul :) <3


Älsklingen :) (första kortet jag tog med min mobil för 2 år sen)

4 augusti - jag vakna före pärlan!

Jag vakna före pärlan min och var bara tvungen att ta ett kort på henne. Hon sover så sjukt sött :)
Hon somna vid 21.00 och sova hela natten fram till 10.00, kan ni gissa om hon var glad och väldigt pigg när hon vaknade. Min mamma sa när Jessica var ca 4-5 månader att hon måste ha det väldigt bra eftersom hon är så glad jämt och det är väldigt roligt att höra med tanke på att jag inte vet alls mycket om barn förutom att man haft småsyskon :) här har ni en underbar bild på Jessica från imorse!

Såhär sover min pärla :) helt sjukt underbar!
Jessica den 4 augusti -09!

Kort om mig & min familj!

Jupp, då har man skaffat en blogg. Jag ska se nu om det är så roligt som det verkar.
Ska berätta lite kort om hur jag lever :)

Jag kommer egentligen från Örebro men bor i Ludvika, Grängesberg nu med min underbara pojkvän & dotter.
Träffade Rikard på internet och trodde absolut inte att det skulle bli såhär seriöst mellan oss men efter 1 år så försvann min mens och tiden gick men trodde bara att den krångla lite men så var det inte. Min syster ville köpa ett g-test för att få veta och då visade sig att jag var med barn och det går inte neskriva tanken man fick när man såg + på stickan. Man hade ju gått innan och haft i tankarna att det kan vara så att man är med barn men inte trodde man att det verkligen var så. Känslan i magen kändes inge bra i början för jag tänkte bara på det negativa först, t ex allt kommer förändras och jag ska inte bara gå med barnet i magen, "den" ska ut ngn gång också. Men sen ringde jag Rikard och han blev väl ganska chockad även om han redan visste lika mkt som jag att det var så. Men iaf... månad efter månad gick och nu är jag här med världens underbarste flicka på denna jord. Nu är hon ca 10 månader och för det mesta alltid glad. Finns ingenting jag ångrar med det beslutet! Älskar både Rikard & Jessica mest!

Jag och min lilla pärla!
Jessica & jag!


RSS 2.0