-

Just nu sitter jag här framför datorn och häckar som en idiot. Jessica ligger & sover däruppe & Rikard är nere i källaren med Robin & håller på med toppen till lastbilen som står halvt isärplockad ute på uppfarten haha :) Det kommer säkert bli ordning på den snart.

Var ett tag sen men älsklingen klarade första provet i "Eget på väg-kursen". Juridik sa han att det var, nästa blir ekonomi. Det klarar han med en klackspark. Sen är det enligt hans kompis bara enkla prov :) Så man får hoppas att allting går som det ska. Rikard funderar på att starta nånting eftersom det är så torrt med jobb just nu.

Man kanske ska ta & göra nånting att äta för idag sitter man inte på en restaurang och får allting ordnat åt en :/ haha fast billigast blir det om man gör det själv & det kan vara lite tråkigt men måste göras :) 


Oriflame (Skönthet & Hälsa)


In och kika med er :) Finns nånting till alla. http://my.oriflame.se/Lisakarlssoon
Det är väldigt mycket rea-produkter nu också.

Finns åt både tjejer & killar.


Sjukt roligt kväll :)

Hemma igen nu :) Har jaft det riktigt roligt på Piren. Trodde det skulle bli lite stelt för att det är en finrestaurang och jag är inte en sån som går på sånt men hade så himla roligt och vi skratta åt så sjuka grejer & trubbaduren var så dålig att man blev knäpp i huvudet haha :D Tack för en riktigt rolig kväll & Grattis Rebecca på 14 årsdagen :) Nu kommer man sova gottis i natt, det är alltid skönt :D Jessica var hemma hos farmor sin & hade det roligt där & fick äta gott :) Hon hade nog tröttnat ganskat snabbt om hon hade varit med oss. Vi kom dit 18.00 & kom hem ca 22.00. Nästa roliga sak som jag vet om är när jag ska ner till Örebro & fira Alexandra som fyller HELA 20 år den 24 feb :) Pluttis, själv fyller man 22 snart ;O GAMMLING! usch, börjar fan bli gammal nu tycker jag. Men men, nog snackat om det tråkiga. Ska snart sova är så himla slut, ska kika lite på tv först tror jag. NattiNatti!

-


Min underbara mormor fyller år idag :) GRATTIS! Du är den bästa mormor'n en människa kan ha.
Synd att jag inte kunde vara hemma hos dig idag & äta sockerkaka som alla andra men det får vi ta en annan gång :) Kommer snart ner igen. Kram på dig!


-


Nu har jag en ny desgin till bloggen, den här har jag tagit från en tjej som gav dom gratis :) Roligt att ändra på bloggen lite då & då tycker jag. Har en till som ligger sparad på datorn som jag ska byta till senare :) Men gillade den här mest just nu iaf. Skulle faktist vara roligast om man kunde göra sin egen men är man som man är så är man :) Glöm inte kika in på min Oriflame sida & jag kan nästan lova dig att det finns nånting du gillar :)

http://my.oriflame.se/lisakarlssoon
Det är enkelt & billigt!
Finns det mesta du kan tänka dig inom skönhet & hälsa!


-


Rebecca (Rikards systerdotter) fyller år snart & då ville hon äta på Piren i Ludvika. Med tanke på priserna så lär maten vara god :) hehe Nej, men det kommer säkert bli roligt. Jag ska ta med Camillas saker också som hon beställt av mig från Oriflame. Hoppas hon blir nöjd även om allting fanns med. Men det kommer iaf i nästan beställning, det är bra. Men men, det kommer skrivas mer imorgon om hur Piren var att äta på.

Rikard är iväg med Robin nu & ska kolla på en värmare eller ngt sånt. Bilar, bilar, bilar hela tiden ;P Som han håller på och aldrig kan vara stilla så måste det vara nånting som lever sitt egna lilla liv i hans kropp :) Men han är underbar ändå.

Och Jessica ligger & sover det är skönt efter den här dagen som varit. Även om jag inte gjort ngt speciellt så har hon varit lite dryg & JA MAN FÅR SÄGA SÅ, SÅ LÄNGE DET ÄR DIN UNGE! :P Älskar henne extremt mycket iaf. ALla har sina dåliga dagar. Så glad som hon har varit sen hon kom till världen så lär hon få vara lite sur nu. hehe Det ordnar sig med lite sömn skulle jag tro.

NattiNatti!


Jessica har en riktigt dålig dag!

Orkar inte mer! Hon har surat nästan hela dagen & jag blir galen. Hon surar för att hon inte får göra det hon vill hela tiden. Men om jag låter henne klättra upp på stolarna eller vad hon nu vill upp på så kommer hon ramla och då grinar hon för det istället :S Längtar tills hon somnar så man kan få lite lugn & ro. Hoppas på en bättre dag imorgon & försöka hålla humöret uppe det lilla som är kvar på den här dagen :)

RSS 2.0