God Jul!

Idag har jag varit upp till Robert (Rikards bror) & firat jul och det var kanon :) Först åt vi klockan 13.00 & sen spela vi Wii, så underbart spel. Sjukt roligt! :) Sen kollade dom flesta på Kalle Anka & allt det där men inte jag, satt med Jessica i famnen & där somna hon hehe Sen öppnade vi julklapparna och det är väl det roligaste på julafton. Jag är fortfarande som en 5åring :) älskar julen!
Men nu är vi hemma & Jessica sover i sin säng & hon har fått riktigt mycket fina julklappar :)

Imorgon bitti åker vi ner till Örebro & ska fira med min familj :) det kommer bli kanon det med. Fler julklappar & mer mat :) haha

GOD JUL PÅ ER ALLIHOPA & GOTT NYTT ÅR!

Örebro idag

Åker ner till Örebro idag direkt när älsklingen kommer hem. Kommer nog bli rätt sent men men, det är dom vana vid därnere :) haha Men vi stannar över hela helgen iaf. Då ska jag skicka iväg en Usb-adapter som blev såld på tradera :) Jag använder den ju aldrig & den var ju spriller ny så lag la ut den :) Kanoooon! Ska bli roligt att träffa alla därnere också. Nu känns det som att det var ett tag sen.

Ska hem till Ingalill också & få lite Oriflamekataloger så jag kan ge ut till dom söta som vill köpa :) Alexandra har redan tingat en katalog & Rikards mamma vill köpa sa hon :) Men hon ville vänta lite.

Om du är intresserad av att beställa kan du klicka in på http://my.oriflame.se/lisakarlssoon & kika runt lite.Beställa hos mig?


Här kan du gå in & beställa Oriflame-produkter från mig http://my.oriflame.se/lisakarlssoon

Bra produkter & mycket att välja bland. Sista beställningdagen den här perioden är
2009-dec-28. Så passa på & beställa nu!

Klicka bara in på länken & sedan "Beställa från mig" då kommer du direkt till varukorgen & då väljer du uppe bland kategorierna "Skönhet & Produkter" & börja beställa :) Hur enkelt som helst. Lycka till!

3 år för mig & älskling

Den 8 dec var det 3 år för mig & Rikard :) Han va inte hemma då så jag gick fram till affärn & köpte blommor till honom & ställde på bordet. Och när han kom hem så såg han dom & blev väldigt glad & pussa på mig :) myspys!


Cityshorts

Har kollat runt lite överallt efter cityshorts men inte hittat några som sitter bra. Men nu hittade jag såna på tradera som var använda 2 gånger & jag fick dom för en 10 :O hur billigt är inte det? Det är ju som hittat.Storlek 36 var det på dom & dom satt tight & snyggt :)


Natten som var.

Haha inatt somna jag vid halv 2, hade ingenting att göra och trött var jag inte heller :/ Kollade på tv & la ut bilder på bilddagboken, roligt liv :P haha Men 00.00 fick jag för mig att jag skulle trippla håret :) Det 'r ganska jobbigt för att det tar lite tid att göra, men det blir ganska fint när man väl är klar :) Kanske inte den bästa bilden men lite ser man iaf. Ha det bra!Oriflame

Nu har man en egen hemsida på Oriflame där du kan gå in och beställa produkter. Jag använder själv Oriflame-produkter och är väldigt nöjd med det.
Klicka in på länken & kika runt lite och se vad som finns http://my.oriflame.se/lisakarlssoon Du kommer hitta nånting du gillar. Läs den lilla informationen på förstasidan.

Lycka till och hade bra allihopa :)

Julklapp till mig :)

Nu är Rikard iväg & ska köpa julklapp till mig :) han sa att jag absolut inte får kolla på vad han har varit in på tidigare för då kommer jag se vad det är & nyfiken som jag är så var jag tvungen att rensa datorn så att jag inte skulle kunna kolla ;P är ju faktist roligare om man inte vet & man ska vara nyfiken :) Älskar julklappar!

Och Jessica gör inget annat än går omkring nu, hon måste tycka att det är jätteskönt att kunna använda benen :) det är roligt. Jag ska in på gratis mode & samla lite poäng :) Bli medlem du också & samla till presentkort på olika affärer :) http://www.gratismode.se/?c=75500 bara klicka på länken :)

Bli medlem!

http://www.gratismode.se/?c=75500 en bra sida som jag själv är medlem på :)

Tradera!

har lite saker ute på tradera som ni kan ta en titt på :) sök isf på mitt namn LisaKarlssoon

Där kan ni hitta allt från himmel & jord, men dom flesta fina sakerna hittar ni självklart  på mig :) haha

Gratis mode :) medlem?

Klicka isf på länken här http://www.gratismode.se/?c=75500 Roligt sida att sitta på & samla poäng :) Rätt enkelt är det också, kan ta lite tid men det är det klart värt :) kramkram


http://www.gratismode.se/?c=75500 klicka på länken!


Tillbaka igen :)

Nu ahr jag inte skrivit på väldigt länge känns det som :/ men nu är jag igång igen :)

Lite uppdateringar! Jssica går snabbare & snabbare och mer & mer, snart springer hon fram & då vet jag en annan som också kommer få springa haha :) Har också varit på Williams dop & jag köpte ett väldigt fint album & det blev ingen duplett på den så det va skoj :) Han va så grymt söt & stilig i finkläderna dom satte på'n :) & jag sitter i Örebro hemma hos mamma&pappa & väntar på att grängesberg jävla vårdcentral ska skicka min journal till ett seriöst ställe som kvinnokliniken. Men dom gör det ju inte, GAH! Blir galen på det där stället snart.

Men men, kanske skriver igen sen men just nu ska jag kolla tradera :) byebye

RSS 2.0