Ny header till min blogg.

Håller på att fixa en ny så det får se ut såhär så länge :) måste ju få till en riktigt fin så ni blir helt paff när ni kommer in här. Det är så det ska vara och så det kommer bli, hoppas jag iaf :) haha men men.. dyker iaf upp en ny så småning om.

Har inte skrivit så mkt här så mkt men ska försöka göra det lite mer & oftare.

Prata nyss med älsklingen i telefon & han har 28 mil kvar hem så det kommer ta ungefär 3 timmar innan jag får se honom sittandes i soffan. trååk! Men iaf när han kommer blir det mys framför tvn och vi ska kolla på "the hills have eyes" tror jag den hette. Det är en rysare & jag kommer nog missa början pga att han kommer lite försent och jag vågar absolut inte kolla själv på nå sånt haha fegis jag vet :)

Töntig man är egentligen när man inte vågar kolla själv, det är ju bara film. haha fast jag skriver så, så kommer jag inte kolla själv :D haha

Dagen idag!

Vakna imorse av att Rikard gick upp med Jessica och bytte blöja och gav henne mat. Medans han gick ner till köket så lämna han henne i sängen och då kan man glömma att somna om för hon är den mest morgonpiggaste lilla tjej jag nångonsin varit med om. haha kan vara jobbigt me nu har man vant sig så nu är det ganska lugnt vissa dagar :) så länge hon är glad så är allting bara bra. Rikard bytte bort Golf dieseln igår mot en Audi v8, men han la lite pengar imellan såklart. Golfen va inte den fräschaste bilen direkt. haha Igår köpte vi ny bilstol till Jessica också, 1000 kronor gav vi för den och hon sitter som en gudinna i den. Allting går så himla bra nu tycker jag.

Jackan som jag köpte på tradera för 260.- va ju lite för stor så den sålde jag vidare och fick 410.- för den. Så den tjäna jag 150.- på :) hur bra är inte det. Jag behöver nya vinterskor också, så jag ska väl dra till skopunkten och kolla runt lite :)

Va hem till mamma och pappa igår också för Rikard ville visa upp bilen haha så gör han jämt, men det är riktigt roligt att få komma ner lite då och då. Åkte väl ner runt 19.00 och stanna typ till 22.00 eller ngt sånt så det blev inte länge men det duger :) Bara jag får träffa mammi & pappi ibland.

Nepp, nu ska jag ta och göra mig iordning och sen ringa rikards mamma och se om jag kan komma upp dit en stund :) Rikard ska ju vara ute och köra typ hela dagen, tråååååååååååååååk! Men behöver ju pengarna så det är ju självklart att han ska jobba :) Jga måste också hitta ett jobb, men får nog kolla runt lite i Örebro också för här finns det ingen chans att jag kommer få ett för det finns INGA!!! irriterande JA!


Byxorna jag köptepå Gina :)

När jag va ut & skulle fira Angelica den 9 oktober så drog vi till gina tricot och då köpte jag ett par byxor :P skitsnygga. Hon i kassan frågade om jag behövde hjälp och då sa jag att jag har M i vanliga byxor och då sa hon att 28 passar nog jättebra men det gjorde dom inte. Emmelie skulle hämta 27 istället men det fanns inte så då tog hon 26 istället och jag trodde då inte att jag skulle få ner mitt arsle i dom men dom satt skitbra så nu har jag äntligen hittat min jeans-storlek :) och det känns väldigt bra, för det finns inge värre än när byxorna blir alldeles slappa i röven. På bilden ser man lite av byxorna, hade ingen annan bild :) haha


GRATTIS Jenny, 19 år :)

Igår fyllde Jenny 19 år, det blev väl antagligen ingen utgång eftersom hon är med barn GRATTIS igen :) Men idag ska vi åka ner till örebro och gratta henne, men det blir bara fram och tillbaka ungefär. Så Jennie Lilja om du läser det här så struntar jag faktist inte i dig, hinner bara inte idag eftersom det blir en snabbtur ner dit :)

Ska väl förbi mina föräldrar och säga hej också och så ska jag ta med lite saker som är kvar där från när jag bodde där. Nga jackor & min underbart skööööööna morgonrock :) Den måste med iaf!

Just nu sitter jag och pratar med Angelica i telefonen om celluliter och tradera haha :) Nu ska jag ta nånting och äta för jag är väldigt hungrig :/ gott med macka. byebye

Idag istället!

Älskling kom hem igår kväll iaf och sa att han åker idag istället :) det är ju lite bättre det för då fick jag ju sova med honom inatt istället för själv. Nu sitter jag och fattar ingenting, kan kanske bero på att jag är hungrig. Ska väl gå och göra nånting att äta. Jobbigt att göra mat när man ändå ska äta den själv. Det är inge roligt alls! Får se om jag gör nånting enkelt, typ hamburgare med mos :) haha det är enkelt och gott.

Gå in och komentera bilder på min bilddagbok det är alltid roligt att läsa :) LisaKarlssoon heter jag där! byebye

kvällen som är!

Idag är jag ensam med jessica hela kvällen för att rikard är på väg till sthlm och ska hämta en bil/maskin som ska till leksand :) Så jag ska kolla på "mammas pojkar" och sen slå på en film. Jessica har sin vällingflaska nu så hon kommer nog somna snart. Vi köpte Blades of glory igår så den ska jag kanske se. har hört att den ska vara bra men jag vet inte riktigt om den är det, ser lite skum ut på framsidan men man vet aldrig :)

Känner att jag vill färga håret också, är så trött på att ha så här mörkt nu. Vill ha lite ljusare, det skulle sitta finfint :) haha Vann STORvinst på en tia-lott också..  hela 10 kronor så jag ska väl upp på stan och köpa kläder och allt jag kan hitta, eller inte. MAN VINNER ALDRIG! Är så trött på att alla som redan har massa pengar vinner stora vinster, istället för att dom som behöver pengar ska vinna. GAH!

Men men, nu ska jag kolla på mammas pojkar :) vi hörs! byebye 

Konstigt!

Fick en kommentar av en bella, är inte säker på om det är bella som gick i samma klass som jag. Men jag kan inte komma in på hennes blogg iaf. Det kommer upp en ruta om att jag ska logga in på hennes blogg blablabla fattar ingenting.

Om det är ngn som vet hur man gör så skriv till mig och berätta :) tack!


:)

Har inte skrivit på ett väldigt länge nu men nu känner jag att jag måste skriva nånting igen :) Inte så värst mycket som har hänt men min lilla tjej har blivit hela 1 år den 13/10 :) då fick hon mycket saker, hon gillade speciellt lära-gå saken hon fick från mormor&morfar :) Fick ännu mera kläder till henne nu också, så jag tror att det kommer finnas kläder till henne fram till hon är 2-3 år och det är väldigt bra.

Min syster ska ha barn nu också, eller ja, i mars/april tror jag det va :) det är också väldigt roligt. Jenny-sötnöten ska också ha barn och det blir ngn gång i mars. Alla skaffar barn nu tycker jag så det kommer krylla av småttingar överallt och det är alltid roligt :)

Angelica fyllde 19 den 9/10 och då va vi till frimis och hade riktigt roligt, kvällen slutade med att vi åkte till garphyttan hem till emmelie :) och vi somnade väl runt 4-5 på morgonen. När jag vakna mådde jag skitbra men jag tror jag va lite full fortfarande för sen kom huvudvärken och illamåendet, absolut inge roligt. Men det blir ju värst när man är vaken och alkoholen ska ur kroppen tycker jag, då ska man sova. Mkt mkt bättre :) Köpte ett par byxor till den kvällen också, från gina :) väldigt fina. Kom med ett par leggings och ett linne också :) Det är alltid ALLTID roligt att köpa kläder. Önskar bara att man hade lite mer pengar för det.

Nu försöker jag hitta jobb här uppe i ludvika, vilket inte går så vidare bra för det finns knappt nga. Inte som jag har ngn chans att få iaf. Men jag ska kolla på spendrups & ett ålderdomshem häromkring så får i se hur det går!

Ska in på phonehouse ngn dag också och kolla vad som kan vara fel på min mobil. Den har varit seg ända sen jag köpte den och om dom inte fixar det så kör jag bokstavligen upp den i R*VEN på dom. För betalar man 2000.- för en mobil så ska den fan fungera som den ska. Jag tänker då inte ha den om den ska vara sån för jag får damp på den. Är glad att den inte åkt i backen än x) haha

Nu får ni hade så bra och jag skriver väl imorgon eller om en vecka igen :) byebye

RSS 2.0