Inge bra men bra ändå.

Jessica börjar få ännu mera tänder så hon har jätteont och är jättesur på kvällarna och lite på dagarna. Tur att det går över snart, men det kommer ju komma igen för hon ska ju inte bara ha 5 tänder i munnen. Hoppas jag x)
Jag och Rikard har bott isär nu i 3-4 veckor för att det varit struligt men nu ska vi försöka igen och det känns mkt bättre så det var nog bra att komma ifrån varandra ett tag tror jag. När jag va där i helgen så möblera vi om i tvrummet, ngt jag tjatat om i ett antal veckor :) men nu blev det iaf av och det blev mkt bättre + att vi fick upp tv på väggen och det blev mkt bättre det också, mkt meeeera plats :) Skulle ju egentligen gå på kopparbergsmarknaden med Rikard & Jessica i helgen men nu blev det inte så för han ska jobba ända fram till lördag och jag ska ut med Jenny och nga tjejer och äta. Det kommer ju fler marknader som tur är. hehe Kändes väldigt bra när vi pratade och bestämde oss för att försöka igen, han är den jag älskar och den jag vill vara med. Hoppas allting fungerar bara då är jag nöjd :)

Utgång ikväll :)

ikväll ska jag antingen till Västerås med alexndra och danne på nån bilträff eller så hamnar vi kanske i närkes kil eller inne i stan :) får se vad som händer. Det kommer bli riktigt roligt iaf. Det är alltid roligt att festa med alexandra. Angelica skulle egentligen med men hon och jonas har varit tillsammans i 2 år och 6 månader imorgon så hon ville vara med honom och det förstår jag. Har man kärleken så ska man ta hand om den :)<3 hoppas bara en annan kan lyckas få den igen. Men jag har iaf min lilla pärla Jessica och jag klarar mig med henne så bra själv. Hon ger väldigt mkt kärlek så det räcker och blir över<3.

Idag kommer hennes pappa och hämtar henne för han vill ha henne i helgen eftersom han jobbar hela veckorna. Så dom kommer säkert få det mysigt :) Vad ska alla andra hitta på i helgen för roligt?bilden är från ålandskryssningen!


Saknaden är väldigt STOR!

För det första så saknar jag min Rikard väldigt mycket och för det andra så ska vi flytta isär :'( allting känns åt helvete just nu. Men jag vet och känner att det en dag kommer bli vi igen och det hoppet tänker jag då aldrig släppa taget om. Men just nu är det nog bäst att vi flyttar isär så vi får komma ifrån varandra lite även fast jag bara vill vara med honom hela dagarna och hela nätterna så är det här det bästa om vi nån gång ska få det att fungera. Så nu flyttar jag ner till Örebro, håller på att kolla efter lägenhet. Kan ju inte bo hos mamma&pappa hela tiden, är lite för trångt.Jag på bilden från kryssningen :) Det var riktigt roligt och nånting jag ska göra om med Angelica. Finns nog ingen roligare person att festa tillsammans med.


RSS 2.0