GratisMode :)

Nu har jag blivit medlem på en sida som ger massa presentkort :) asbra! Det enda man gör är att samla poäng & det va inte alls svårt. Har inte varit medlem speciellt länge men än så länge så trivs jag med det :)
Finns ju ingenting man uppskattar mer än gratis-saker :)

Bli medlem du www.gratismode.se 





Ska inte vaccineras!

Nu har jag hört att man kan bli förlamad av vaccinet mot svininfluensan. Helt sjukt! Jag tänker inte riskera att ta det & inte heller ska jessica bli vaccinerad nu. Har kollat lite på andras bloggar nu också & det står att ca 900 personer kommer att riskera att bli förlamade av vaccinet. Fattar ingenting, nyss ville man vaccinera sig men nu vet man ju ingenting längre. Och blir lite störd på att dom bara skriver om dom som har dött utav svininfluensan och inte om dom som överlevt den. Eller det kanske inte är svininfluensan då för att allt ska låta så illa som möjligt. GAH! Blir så jävla trött på altl skit!



Sparburken

Prata med killen förut och han ville att jag skulle räkna pengar i burken & sätta in dom på hans konto :) det va rätt så mkt pengar iaf :) 11 110 kronor! Det är pengar jag vill ha på mitt konto nu bara sådär :P haha skulle inte alls sitta fel.

Tidig julklapp :)

Min syster köpte ett par skor på tradera men kunde inte ha dom & då fråga mamma om jag ville ha dom :) Men jag sa att jag inte har pengar till det & hon sa att jag kunde få dom i julklapp & om jag inte ville det så skulle hon sälja dom vidare :) Men jag sa att jag kunde testa dom & om jag inte kunde ha dom så kunde hon ju sälja dom vidare men nope, då sa hon att jag kunde sälja dom och ta pengarna :) Blir som en julklapp sa hon. Dom va jävligt snygga men vet inte om dom passar på mig varken i storleken eller stilen :) men vi får se när jag får dom, måste ju antagligen vänta till julafton :)

Har köpt julklappar till Mamma, mina 2 systrar & mormor nu också :) men tänker inte skriva här vad det är för jag tror dom är inne & snokar ibland :) haha



Det här är skorna iaf :)


home again!

Har varit upp till svärmor / jessicas farmor / rikards mamma :) Fick bullar & kaffe, men jessica fick nöja sig med saft, det va nog väldigt gott för henne :) hon klaga inte. Sen blev det lite tv-tittande & hemgång, fick låna hennes dammsugare för att vi inte har nga dammsugarpåsar och jessica va bara tvungen att ha ner en blomma hemma innan vi åkte hem till henne, men nu är det ordnat :) fan jag vet inte hur många gånger hon haft ner dom där stackars blommorna haha, men dom ser glada ut ändå. Ngn dag i veckan ska vi åka & köpa en sån där febertermometer som man tar i örat också :) & det finns så mkt mer jag skulle vilja ha, typ klääääääääder i massor! Lite julklappar skulle inte sitta fel heller. Men det är bara kolla runt när man är ut ngn gång :) Det är ju ändå en månad kvar till julafton.

Bestämt mig nu!

Nu har jag bestämt att jag ska vaccineras! Vågar fan inte annat. Angelicas bror & mamma är nu riktigt sjuka, hoppas angelica klarar sig & att dom blir bättre snart. För några dagar sen låg jag & Rikard i sängen & då sa jag till honom att jag är livrädd att få svininfluensan & han svara jag med. haha men seriöst, jag kallsvettades som en gris & va verkligen livrädd, men sen gick det över sakta men säkert. Men han förstog verkligen inte att jag va rädd som fan haha :/ Men nu ska jag iaf vaccineras & när jag såg på tv när dom vaccinerade så kom jag på att jag är nog lite rädd för sprutor också :O det är fan lite läskigt, men om man kan pierca sig på massa ställen ska man väl klara av det där :) Allt kommer gå bra iaf & imorgon ska jag ringa vårdcentralen & fråga om dom ens har vaccin & att jag vill ha en tid isf och inte fan ska jag komma efter alla barn och sjuka bara för att jag ligger i kategorin Övriga :O GLÖM!!! Jag kan bli lika sjuk som dom! 1 December har iaf Jessica fått en tid hos barnmorskan, ganska länge kvar men ingen får pussa & gulla med henne på dopet, för hon ska INTE smittas!

Sovande Jessica

Igår hemma hos svärmor / jessicas farmor så sov hon så himla sött i hennes soffa :) 
VARNING för väldigt mörka bilder. haha







Älskar henne så otroligt mkt!


Trippeltången!

Jag har ju en trippeltång som jag aldrig använder, kanske borde göra det för det blir riktigt fint :) blir lagom vågigt & det är kanonsnyggt tycker jag! Så en sån borde ni köpa :) Jag köpte min på siba & betala väl ca 400 kronor tror jag det va.



Greys Anatomy

Sitter & kollar på greys anatomy nu & blev så tårögd när han höll i bebisen som skulle dö :'( Klarar inte av att se sånt men nu kom det fram att bebisen kommer klara sig pga hur han höll henne. Så sött!


Träning 2

Har gjort 20x3 med stolen en gång till nu & det är jobbigt som satan, men det tar som fan :) Har träningsverk sen i förrgår och det bästa mot det är att träna mer :) Ska köra med det där varannan dag nu & sen får man öka :) Det tar ju inte mer en 5-10 minuter & tar som bara den. Känns bra att äntligen kommit igång med nånting som verkligen tränar rumpen :)


### Kissarna

För ett litet tag sen så blev min brors katt sussie överkörd & hon hade 2 små kattungar som va ca 3-4 veckor gamla. Värdelöst!!! Dom små kattungarna fick vi ta hem till en annan kattmamma som skulle ta hand om dom så dom skulle klara sig iaf. Men igår fick jag höra att den ena lilla katten hade slutat äta fast kattmamman tvätta & försökte få i henne mat :( Sen senare på natten så dog den. Men den andra verkar klara sig och det är verkligen tur i oturen :/ Min bror ska ta den katten iaf. Men han är väldigt ledsen att Sussie försvann & det kan jag förstå. R.I.P Sussie!

Dopdags snart!

Den 29 november ska vi på dop :) Lilla Williams ska döpas. Det ska bli riktigt roligt att komma + att jag kommer få träffa min familj som jag inte träffat nu på ett tag känns det som. Är lite svårt eftersom man bor 10 mil ifrån dom. Men det ska bli riktigt roligt iaf :) Mormor måste jag åka till också, henne är ett viktigt måste att träffa :)


hemma igen

Nu är jag hemma igen efter att ha varit hos "svärmor" :) Suttit & pratat & hon bjöd på sin goda mat, bara älskar´t! Hon gör sån god mat så man blir galen haha, & jessica bara älskar & blir jätteglad när hon ser henne & det är positivt :) Men skulle åka hem för att diska & fixa sån skit som man tydligen måste göra :/ men skönt & fint när man väl är klar med allt sånt :) ska väl starta en tvättmaskin snart också.

Sminktips - Eyeliner

Jag har jättesvårt för att få dit en snygg eyeliner men nu hitta jag bra tips på hur man ska göra :)


1 Det är viktigt med en bra bas. Lägg en tunn concealer på ögonlocket och pudra med lite löst puder.
2 Titta med halvslutna ögon. Dra först en tunn linje kant i kant med franskanten. Gör sedan linjen successivt bredare.
3 Har du svårt att få till en rak vinge som avslutning, kan du använda ett plastkort som mall.
4 Tycker du det blir för hårt med en flytande eyeliner, använd en kajalpenna ­eller en svart skugga i franskanten. 
5 Använder du lösögonfransar ska de fästas innan du målar eyelinern. Dra gärna med en pensel på linjen för att få den jämn. Vill du ha en riktigt diskret linje kan du istället nöja dig med att lägga lite svart skugga i franskanten.



kom på en sak!

Nu kom jag på en sak, jag börjar lägga in mina inlägg i kategorier istället för att flytta runt allting för det orkar jag inte haha latis jag vet, men det skiter jag i :P fan det är ju ändå 60 inlägg & nu ska jag försöka att inte blanda allting med varandra, får skriva fler inlägg istället :)


### Lår & rump-träning!

För lår & rumpa!

Ta fram en stol & ställ dig framför den med ena benet på stolen, sen låter du benet som är uppe på stolen dra dig upp 20 gånger sen byter du ben & kör 20 gånger. 20x3 ska du köra för att det verkligen ska ta :) & tro mig jag gjorde det igår och jag har sån äcklig träningsverk i rumpen & ner på låren. SÅ DET TAR om man inte fuskar vilket jag brukar göra med såna där enkla saker haha :P Men det funkar iaf & om ni är som jag & vill träna bara lår & rumpa så är det en jättebra övning som man kan göra hemma & det är gratis om du inte måste köpa dig en stol alltså, men det antar jag att du har :)


måste måste måste!

Jag ska sortera in mina inlägg i kategorier ngn dag här, när jag orkar :) Fan ser så mkt bättre ut & det är mkt bättre att hitta nånting som man skrivit om man vill alltså, inte för att jag gör det så ofta men men ;P hehe kanske tänker lite mer på er som läser dom. Jag vet ju redan vad som står, tror jag. haha Men jag ska göra det iaf :) kommer kanske bli av imorgon, för då vet jag inte alls vad jag ska göra och Rikard ska iväg :)

Det dumma med mig är att jag blandar ju allting i ett inlägg så vad ska jag kalla den ALLT I ETT INLÄGG kategorin eller, eh, nej, skulle inte tro det haha :P men men jag löser det där på ngt sätt iaf :) Men inte förns imorgon :)

Sötnöten sover nu så hon är väl igång imorgon vid 8 skulle jag tro :O tur man är härdad nu så man orkar upp. hehe hade bra allihopa nu, kommer lite inlägg då och då :) så in och läs flera gånger om dagen!



21 november 09

Vaknade av att Rikard sprang upp på toaletten & sen kunde jag inte sova mer för Jessica stog upp & prata med mig från sin säng, så jag gick & hämta henne så hon fick mysa med oss lite sådär på morgonkvisten :P Sen gick vi ner & hon fick lite välling & 20-30 minuter senare gjorde jag varm choklad & macka och självklart fick hon lite utav det med :) Och Rikard snodde självklart lite av mina mackor & min choklad hehe måste bara säga att vi inte har ngn mjölk nu så jag kan inte göra varm choklad & jag är sååå himla sugen på det. Rikard skulle iaf köpa med mjölk på hemvägen så det blir kanon :) Runt halv 11 åkte vi in till stan eller iaf så var vi på väg in tills Rikard fick syn på en gammal jobbarkompis från Ovako så då åkte han efter honom bara för att hälsa haha men sen åkte vi iaf in till stan & köpte presenten till Williams dop & sen mötte vi Mattias & åkte till Milano & käka en kebabtallrik :) den satt inte alls fel men jag tog mild sås och det är ju nånting jag inte kommer göra om :O den smaka inte ett skit, så nästa gång tar jag mellan eller vad man nu säger haga :) mkt mkt bättre kommer det bli iaf! Från ingen smak alls till lite smak är en förbättring :) men jag får skylla mig själv som tog mild men inte fan trodde jag att den skulle vara smaklös iaf haha jaja, så kan det gå! Sen åkte vi iaf hemåt & då ringde Jenny ganska precis så jag prata med henne 1 timma. Det finns mkt prat där! Men det är roligt iaf att hon hör av sig :) Och nu är vi här & jag sitter & kollar på tv. Finns inte så mkt att se, jag tänker mest på mat för jag är så jävla hungrig men det är inge gott att äta utan mjölk ju så Rikard får fan ta & komma snart :P hehe Jaja, godnatt allihopa! byebye!

Ska ringa vårdcentralen på måndag & kolla om dom har en tid till mig så jag kan vaccinera mig samtidigt som Jessica & Rikard ska med för nu ska vi alla vara vaccinerad så det skriker om det. Nu är det byebye!


Badad & klar

Nu har Jessica fått bada lite & pyjamasen är på :) Lite gröt ska hon
få sen blir lite gos i soffan sen upp i sängen & sova.



Nybadad & fräsch!



Pyjamasen på!


Träningsverk

Igår testade jag det där som jag skrev om förut. Och det verkar som att det funkar för idag har jag träningsverk i låren & rumpen extremt mkt :/ inte så skönt men underbart ändå. Det här är nånting jag kommer köra med bara så att ni vet :) Nu kan den där crosstrainern jag tänkte köpa stopppa upp sig nånstans haha Det här är billigare & mkt enklare kan jag tänka mig, iaf om man har en stol :)

Åt kebabtallrik idag, men blev inte på den pizzerian som jag egentligen ville åka till för dom öppna senare idag. Dom har bröd som man kan ta när man väntar på pizzan, men det är smöret dom har gjort till dom som gör allting så himla gott. Älskar det, skulle kunna äta mig mätt på bara det :) haha Men det va gott med kebabtallrik också!

Nu ska jag ut & röka sen ska jag se om Jessica vill sova en timma så att hon kan sova hela natten sen :)


### Lekdags!

Först åt hon lite makaroner & köttbullar sen var hon på
lekhumör & sprang runt bordet & gömde sig!











### Idiot*erna

Canal digital idiot*erna som ringde härom dagen fattar verkligen ingenting. Rikard sa att han inte skulle ha ngt men nu sitter vi här med familjepaketet ändå. Vad lider dom av egentligen? Men det är 14 dagars öppet köp & då sa jag till Rikard att ring om en vecka så kan vi utnyttja det där ett tag ändå, dom får skylla sig själva som är så dumma och inte lyssnar. haha Är bara så jävla trött på telefonförsäljare!!! Men inte killen som säljer tvättmedel, han är rolig & trevlig så han får ringa :) Han förstår också när man inte är intresserad.

Nu har vi varit in till stan & köpt den där presenten till Williams dop :) Blev inte riktigt den jag hade tänkt mig för att jag hittade en ännu bättre & finare. Så det kommer bli jätteroligt att ge den :)

### Jag ska träna!

Jag har bestämt mig för att börja träna men inte på gym, för det har jag varken råd med eller lust med när man kan göra det hemma gratis :) Ska köpa en sån där pilatesboll & använda mig utav den & en stol :) Har sett lite övningar för rumpan på tv & det är ju den jag vill bli av med haha Jag kan inte klaga så länge jag inte gör nånting åt det. Men sen om det inte blir nå resultat kan jag klaga för då blir jag arg ;S Sen kan man ta ngn promenad då & då :) det är skönt när man väl har gjort det, det vet jag! Måste bara få bort allt det lata i mig haha för jag skjuter gärna fram allting & så blir det inte av alls istället så om det fungerar så kommer jag skriva exakt vad jag gjort & hur ofta :) så nu jävlar ska det bli av.

Hade bra allihopa!

Vårdcentralen

Idag klockan 13.50 var jag till vårdcentralen & kollade en sak som jag helst inte vill skriva om här, men så ropa helena in mig(barnmorskan) & sa att hon hade ett brev till mig som handla om vaccination för Jessica. Är lite orolig att ta det där men det kanske är det säkraste och hoppas på att hon inte får nå biverkningar utav det. Jag har bestämt mig för att själv vaccinera mig & hoppas på samma sak för mig haha :) är faktist lite rädd för den där sprutan för ingen vet nånting om det. Men jag vill heller inte dö ;O

Innan jag åkte upp till vårdcentralen så var jag upp till Lillemor (Rikards mamma) & hon bjöd på hemmagjorda piroger som inte alls satt fel :) gud avd goda dom va. Älskar hennes mat! Tur man blir bjuden ofta på den :) hehe Tog en dusch där också, den satt inte heller fel. Alltid skönt att duscha.

### Dagen!

Imorse när jag vakna hade jag världens längtan till Örebro :/ nu var det ett tag sen jag va där & jag saknar det faktist. Svårt att tro egentligen för filket som bor där och bara vill bort därifrån haha så sitter en annan och saknar det som bara den. Vill ut & träffa kompisarna & träffa familjen & släktingarna :) Men till dopet får jag träffa nästan alla iaf. Jag kommer åka dit på fredagen så jag hinner träffa nga. Mormor ska jag hina träffa iaf :)

Idag skulle vi köpa doppresenten till William men så blev det inte så det får vi ta imorgon stället. Är ju ändå en vecka kvar till det så hinner det gör vi :) Undra vad man ska sätta på Jessica för kläder när man ska på dopet, kanske ska ta den söta rosa klänningen från cypern som hon fick från hennes gammelmormor :) den slkulle vara fin att ha då!

Igår fick jag Jessica på film när hon går också, det är inte det enklaste när hon hela tiden ser kameran & sätter sig ner haha :) Hon har gått från & till nu ett litet tag & det börjar gå bättre när hon går så snart går hon hela tiden :) Gud vad fort tiden går tycker jag. Känns som hon snart kommer dra hem pojkar & ska vara ut och supa, sen flyttar hon ut och glömmer oss :/ Nejdå, så kommer det nog inte bli!


- stilmall & kodmall?

haha jag har försökt mig på att ändra lite i stilmallen & lite i kodmallen men är det någon som förstår sig på det där som inte är dataexpert. Måste det vara massa koder överallt. Varför kan det inte bara stå "ändra texten här" typ såna enkla saker. Men nej, då ska dom krångla till det att man blir galen. Och inte heller har jag ätit än, det måste jag göra. Sen ska jag kolla på Annie! Tänkte först skriva att jag ska sätta på annie men det låter kanske lite för vidrigt haha det är en film iaf som jag tittade på när jag va liten :) riktigt bra film, vad jag kommer ihåg. hehe

I bilen!

Här sitter Jessica i förarsätet & vi väntar på Rikard!
Kanske inte dom bästa bilderna men dom duger för flickan på bilden gör dom finast i världen!











### 3års maten :)

Nu har jag bestämt vilken mat jag vill ha när vi firar 3år :) Panerad fisk & ris, med sås! Hur gott kommer inte det bli då. hehe Hittade receptet när jag rökte på google & blev sugen redan idag. Hoppas bara man inte misslyckas när man ska göra den. Men så länge man tar det lugnt & gör den precis som man ska så kommer det nog bli bra.

Panerad fisk med ljuvlig sås
Fiskfileér
Ströbröd
Vetemjöl
Salt
Citronpeppar
1 ägg
1 frp Milda 4 %
1 dl crème fraiche
1 fiskbuljongtärning
½ Gul lök finhackad
2 dl skalade räkor 1 dl vitt vin eller vatten
1 Citron
Dill

Fisken: Blanda vetemjöl, ströbröd, salt och citronpeppar på ett fat, vispa upp ägget i en skål. Doppa spättorna i ägg och sen i skorpmjöls röra.Stek på medelstark värme i smör.

Såsen: Finhacka dill, Kolla över räkorna så det inte finns skalrester och krafs på dem. Finhacka gul lök och bryn försiktigt i en panna, tillsätt vätskan, lite pressad citron och buljongtärningen. Slå i grädde och crème fraiche och hälften av dillen och låt små koka lite.Smaka av. Precis innan potatis och spättorna är klara, slå i räkorna och låt dem bli varma och rör ner resten av dillen. Servera med kokt potatis och lite grönsallad.



Nu har vi pratat :)

Jag & Rikard har pratat nu & först gick det väl inte alltför bra, vi var osams hela kvällen, hela natten & lite utav morgonen :( Men sen blev vi sams. Varför ska man låta andra komma & förstöra med massa skitsnack :/ Varför lyssnar man? Jag är en sån som lyssnar på vad andra säger, men varför? ÄR JAG GALEN ELLER! haha Jag skrev till den där tjejen att jag inte orkar höra mer nu & att allting blir mkt bättre om dom bara lägger ner allt & det gjorde hon ju. Bråk kommer man aldrig undan och inte heller massa skitsnack från andra. Jobbigt jag vet! Men det är smällar man får ta här i livet.

Imorgon ska jag, Rikard & Jessica in till stan & köpa doppresenten jag hittat till William :) Det är faktist lite annat jag kollat på med, en sak till mamma som jag haft i skåpet hemma väldigt länge. Som hon egentligen skulle få på mors-dag men har inte blivit av att köpa den här andra saken som man måste ha till den för att den ska bli som finast :) haha Så imorgon blir det nog att köpa en "sån". Ni får veta när hon fått den, annars kanske hon läser här & ser, då blir det inge roligt :/

Idag har jag fått lite sug på att möblera om i vardagsrummet, eller ja.. vill flytta på soffan till andra sidan :) Det blir lite förändring så det kan bli roligt :) Är trött på att det hela tiden ska se likadant ut!

Jessica ligger fortfarande & sover men vaknar nog kring 8- halv 9 :) & då blir det lite gröt & macka. Nu ska jag kolla på "vakna med the voice", älskar dom som pratar :) hehe hade bra idag!

äntligen!

Har gått nu & funderat på vad man ska köpa till lill William på hans dop & har äntligen hittat en jättefin sak :) Kommer inte skriva det här då hans mamma kan komma in och snoka då & då :) haha Men dom kommer bli glada iaf, hoppas jag. Man kan nog inte bli annat. hehe

Nu ska jag väl hänga tvätt och det är inte alls lika roligt som jag tyckte för en vecka sen :/ nu är det bara jobbigt! haha Men rena kläder är alltid roligt att ha! Så det finns ju ngt positivt med allting. Är trött som bara den också, nu när jessica sover kanske man ska sova lite själv också. För sen går det ju inte!

Måste hitta ett jobb också, vad som helst innan jag blir galen! Det finns en köksgrupp på jysk också som jag vill ha :) .. eller måste ha! haha Finns ganska mkt jag vill ha men jobb måste man ha först. Jag ska nog komma på ngt.

hade bra, kanske skriver igen sen! byebye

Orkar inte just nu!

Funderar på att ändra färgerna på bloggen men orkar inte just nu. haha håll på ett tag men sen ångra jag mig. Det är så många färger överallt och det skulle vara mkt roligare om man hade haft photoshop men då ska man kunna det ganska bra också :) lättaste är nog att bara ändra lite färger så det blir fint :)

Nga ideer om vilka färger man ska ha?

Rikard kommer hem när som helst också så då ska vi äta nånting tycker jag :) Vill faktist basta idag! Det är jag jättesugen på. Får prata med Rikard när han kommer och se om han vill. Han är en kvarts finne och det märks för han har verkligen fått det griniga humöret & bastusugen hela tiden därifrån :) Fyfan, vilka humörsvängningar han kan ha, nästan så man tror han gått och blivit med barn ;P

Prata med Jenny igår också :) och hon är väl inte allför glad att magen bara blir större och större hehe. Killar har det väldigt bra som slipper allt sånt ex mensen, gravidmage och massa sån skit som alla tjejer oftast måste stå ut med. Stackars oss! Jag hatade att vara med barn men tror att det berodde mest på att jag fick alla finnar som finns i världen i mitt ansikte. Mådde så sjukt dåligt av det men som tur är så finns det tabletter som jag tog efter att Jessica kommit ut, då blev det mkt mkt bättre bara efter en vecka :) Men när man fick se Jessica när hon kom ut, även om hon va det kladdigaste & inte så fräsch så va hon det finaste i världen :)<3

Ska tänka ut nånting att köpa till William som ska döpas den 29 november :) Ge ideer på vad man kan köpa!?

Ha det bra!!!

Bra för stunden!

Jag & Rikard har pratat och det känns bra just nu, men jag vet att det snabbt kan vända. Men vi ska iaf försöka få det som vi hade det förut. Jag vill iaf vara med honom & han säger att han vill vara med mig men att han är dum i huvet & egentligen inte värd mig för jag borde vara med det bästa. Men i mina ögon när vi har det så är han det bästa. Men han har också varit det äckligaste någonsin. Älskar honom iaf väldigt mkt & vi ska vara den där lilla familjen som man pratade om när Jessica låg i magen :) & Jessica ska absolut inte höra när vi bråkar eller se när vi surar på varandra. Hon ska få en bra uppväxt så hon slipper bli helt psyko haha

Idag ska jag, Rikard & Jessica hitta på ngt roligt :) hoppas det blir så också! Hade bra allihopa, skriver kanske mer senare!


Helt slut i kroppen!

Det har kommit fram massa lögner som jag kunde få veta för flera månader sen om Rikard bara hade varit ärlig mot mig. Det här gör det inte lättare att lita på honom. Hoppas allting löser sig snart för jag mår inge bra i kroppen efter all bråk & tårar. Jag gråter hela tiden & tänker massa i mitt huvud på hur det kan vara & när sanningen egentligen ska komma fram till mig.

Hur får man fram sanningen fort när den man älskar inte säger den!?

Gårdagen!

Igår åkte vi hem till Jennie & Micke :) det va jätteroligt att träffa dom igen, har ju inte sett ngn utav er på väldigt väldigt länge så det va roligt. Kul va det när ludwig kom hem och sa till sin lillebror att han måste vara försiktigt med lilla jessica och båda stog och klappa henne på huvudet :) haha söta ungar har ni iaf & energi som ni sa, så man kanske ska vara glad så länge Jessica är så här pass lugn :) haha Men det skulle vara roligt att träffas igen & hitta på ngt! Måste komma ut och träffa lite folk.

Rikard kan inte prata med mig, vet inte om han inte vet hur man gör!? Verkar då inte som det. Han blir arg fast det är han som gjort fel!

Hoppas allting löser sig med allt iaf, klarar inte av sånt här iaf!

VA!? Jag fattar ingenting!?

Jag klarar snart inge mer, jag har fått tagit så sjukt mkt skit utav dig och det verkar ju inte sluta komma mer heller! Jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna det här men jag vet så mkt som att du har ingen rätt i världen, eller nånstans i hela universum att behandla mig såhär. Hur mkt tror du att mitt hjärta klarar av att ta egentligen, jag har känslor och du använder dom fel!? Du säger att jag är den bästa tjejen och den underbaraste personen på denna jord men varför gör du då såhär? Ska du inte vara glad då över att du har mig i ditt liv istället för att bara kasta skit på mig om och om igen. Fattar ingenting! Du vill att jag ska kunna lita på dig men du ljuger ju hela tiden & vid det här laget så borde du har märkt att sanningen alltid kommer fram vare sig du vill eller inte!!! Du smyger med allt du gör och ................... gah, jag blir galen, jag vet inte ens vad jag ska säga eller vad jag ska göra för att du ska förstå att det är sjukt det du gör mot mig! Jag vill inte älska dig men jag kan inte sluta, förstår mig inte på kärleken längre. Trodde det va ngt fint men den sårar en bara, om och om igen!

Och alla som har läst dom förra inläggen jag skrivit här så handlar det här inte om det, det här är ngt helt annat!

Fars-dag blev en sjuk dag!

GRATTIS PÅ FARS-DAG! Vill säga att jag älskar dig pappa och du är den bästa pappan man kan ha även om vi har haft våra tjafs :)<3 bästa pappan i världen!

Har nog aldrig varit med om en konstigare dag tror jag. Jag har varit både ledsen, arg, förvirrad och allt man nu kan vara på samma gång. Jag har inte vetat vad jag ska tro. Det är 4 personer som sagt olika saker till mig. Men nu är allting löst och det var tyvärr en tjej, 27 år & en kille, 47 år som hittade på allting för jag har pratat med kvinnan/tanten som allting skulle ha hänt med och hon är lika förvirrad & fattar lika mkt som jag & Rikard. Förstår inte varför folk vill & var dom får såna här sjuka saker ifrån!? Dom måste ju ha väldigt mkt agg mot antingen mig, Rikard eller kvinnan!? Vill väl inte se andra glada :) men dom failade! haha Sanningen kommer alltid fram vare sig man vill eller ej. Det är iaf det rätta :) tycker jag!

Nu är iaf Rikard på väg hit till Örebro och jag har saknat honom hela dagen. Han ska stanna på vägen och köpa max för han är jättehungrig. Och imorgon ska vi till Jennie & Micke, äntligen :) GRATTIS igen på er för graviditeten & lycka till så ses vi imorgon.

En sak förstår jag inte.. varför får man aldrig vara lycklig med den man vill vara med? Det ska alltid dyka upp nånting som ska förstöra för en & man mår inge bra utav det, tro mig jag vet! När vi äntligen hade det bra & inget tjafs på väldigt länge så kommer det! Men nu ska jag lyssna på min älskling & hoppas att han inte sviker mig igen & att jag kan lita på honom. Han har ändå valt att vara med mig, det måste ju betyda nånting :)<3


rätt sjukt!

Nu idag har det hänt en massa sjuka saker. Fick ett mail från en tjej som sa att jag skulle ha lite mer kolla på min pojkvän :/ och jag fatta ingenting så jag fortsatte skriva till henne såklart & hon skrev att Rikard tydligen ska ha sex med en kärringen på 65-75 år ;S EUU!!! Och jag fråga Rikard, inte om det va sant men vad fan det handla om. Och han fatta lika mkt som jag. Och tjejen som sa det till mig säger emot sig själv hela tiden, men jag förstår inte varför hon skulle komma med sån här skit men hon verkar vilja att allt ska ta slut mellan mig och Rikard. Självklart tror jag henne inte för kärringen är rätt gammal, jag vet ju exakt vem det är hon pratar om. Rikard fick en cykel av henne för ca 2 år sen och det är väl det ända dom haft ihop. Men jag säger ju det, att grängesbergare, vissa utav dom är jävligt sjuka i huvet. :S Och man blir så jävla störd över det. I torsdags ska han tydligen varit och nuppat kärringen men det sjuka är att Rikard skjussa på sin gamla chef då & sen kom han hem & sen jobba han lite extra. Fattar ingenting! Gah, blir galen på sånt här snack, men lite roligt är det för det är sååååååååååå sjukt så man vill spy haha

Vaccin eller inte!?

Hur fan ska man veta hur man ska göra när man inte vet nånting. Dom säger nu att barn under 2 år är mest utsatta men man vill ju inte ge Jessica nånting som kan skada henne. Om man inte tar vaccinet så kan man dö av svininfluensan & om man tar vaccinet så kan man dö av det istället. Hur fan ska man veta? Hur ska man ens våga? Det där vaccinet har dom tagit fram ganska fort och testar på folk som om det vore helt ofarligt, men dom kan inte garantera nånting! Jag vågar inte ta det där & Angelica sa att självaste svininfluensan finns i vaccinet, är det så? Isf låter det helt stört. Jag har iaf ringt till vårdcentraler för att jag ska ha mer p-piller & då ska jag fråga.

Vi säger att jag vaccinerar Jessica & om nånting skulle hända henne så vet jag inte vad jag skulle göra! Jag vill vaccinera henne men samtidigt inte. Tänk om nånting skulle hända! :( 

Nu vet man ju inte om det man läser bara är skitsnack men varför skulle folk snacka så & säga att man INTE ska ta & vaccinera sig. Det skulle vara helt sjukt isf men man vet ju inte med den här världen längre. Får se hur man gör med allting. Det bästa kanske är att bara hålla sig hemma & inte låta en jävel komma innanför dom här dörrarna. Hellre det än vaccinet tror jag.


Just nu..

.. sitter jag och håller mig vaken för älsklingens skull, han ska upp 00.20 och jobba och han har sovit i ca 2 timmar då & han är inte säker på om han kommer vakna av klockan så då ska jag väcka honom :) + att om jag hade sovit så hade jag inte fått ngn puss innan han åker och det vill jag ju inte missa heller. hehe kääääääär så ini norden är jag!<3 Han & Jessica är mitt allt, min lilla familj :) älskar dom!

Jessica ligger & sover uppe i sin säng & kommer förmodligen sova fram till 08.00 nånting och det är väldigt skönt :) & Rikard ligger här i soffan och sussar skönt. Vet faktist inte varför han sover här egentligen men det blir säkert bra ändå. Soffan är skön att sova i tycker iaf jag :)

Jag ska sälja min leg exerciser / bentränare också. Vill använda den egentligen men jag är för lat haha Jag vill hellre ha en crosstrainer, känns som att den skulle fungera bättre på mig :) Men jag ska önska till julafton. Kanske får en, vem vet? Inte jag iaf! haha Godnatt allihopa, byebye!

Tips!

Jag har så kallad problem-hy och det är inget man tycker om! Så jag hittade lite tips som man kan testa :)


1. Liva upp huden genom att hälla upp lite ansiktsvatten i en sprayflaska som du ställer i kylskåpet. Använd vid behov för att friska upp eller för att ge svalka.

 

2. Ge ögonen en behandling medan du har ansiktsmasken på. Blöt två bomullstussar med kallt kamomillte och lägg på ögonlocken.

 

3. Var försiktig när du peelar. Annars kan huden bli skadad.

 

4. Klappa in fuktkräm i huden i stället för att stryka ut den. Det ökar cirkulationen och piggar upp.

 

5. Badda ansiktet med kallt vatten efter rengöring. Det rivstartar hudens cirkulation.

 

6. En sund kost är a och o för fin hy. Se till att få i dig tillräckligt av vitaminerna A, B, C, E samt betakaroten.

 

7. Använd alltid solskyddsfaktor under sommaren, men byt till en kräm utan solskydd höst- och vintertid.

 

8. Drick mellan en och tre liter vatten om dagen.

 

9. Gör din egen ansiktsmask av avokado mosad med lite olivolja. Verkar uppfriskande. Undvik naturmasker om du är allergisk mot nötter, frukt eller annat.

 

10. Om du vill ha en fräsch guldton, använd en lotion eller ett puder med skimmer i, alternativt en highlighter.

 

11. Drick grönt te som är rikt på antioxidanter, vilka suger upp fria radikaler i kroppen och förebygger för tidigt åldrande. Låt tepåsen dra tre minuter för bästa effekt.

 

12. Sov ut ordentligt, minst 7–8 timmar per natt.

 

13. Ånga ansiktet och lägg ansiktsmask minst en gång i veckan för att bli av med pormaskar.

 

14. Undvik skrubbpeeling om du har ytliga blodkärl. Då är en enzympeeling skonsammare. En enzympeeling läggs på huden och verkar själv.

 

15. Vita små prickar i ansiktet, så kallade

milier, kan du få hjälp att ta bort hos en hudterapeut.

 

16. Fet hud? Undvik apelsiner, apelsinjuice, tomater och mjölkprodukter.

 

17. Om din hud känns spänd efter rengöring är den

uttorkad. Använd rengöringskräm i stället för tvål och smörj alltid in ansiktet efter tvätt.

 

18. Stimulera kroppen för att få upp blodcirkulationen. Skrubba kroppen med massagevante tillsammans med växtextrakt som stimulerar blodflödet på hudytan.

 

19. Undvik paraffinolja i din hudkräm, den gör att

huden inte kan andas. Kolla i innehållsförteckningen om

mineral oil eller paraffin oil står med. Bäst är aromatiska och biologiska oljor som återfuktar på djupet.

 

20. Le och var glad. Leendet spänner den stödjande bindväven runt munnen som håller ihop ansiktet och skickar dessutom må bra-signaler till hjärnan.


Man kan ju alltid testa :) Det ska iaf jag göra ngn gång när jag är ensam hemma & har lust, typ som ikväll :)


Har varit i Ställdalen idag!

Idag har vi varit i Ställdalen och hälsat på Lenah & Krille hemma hos hans mamma :) Riktigt stort hus hade hon & det kan nog bli väldigt fint där när hon får iordning :) Roligt att komma ut lite också. Har fått lite hemlängtan till gnällbältet Örebro också hehe skulle vara kul att komma ner dit en helg också :) Det kommer det också kan jag lova. Har hört att Emmelie saknar mig enormt mkt haha hon är inne och kollar på mina bilder på bildagboken hela tiden, börjar väl bli lite läskigt mkt nu men man får stå ut :) haha nejdå. Och Angelica vill att jag ska komma ner med & Jennie har jag lovat att komma på fika till & det måste bli snart för det har vi pratat om ett bra tag och hon får inte hinna flytta till sthlm innan :O bråttom bråttom!!! Men lovade att komma förbi nästa gång vi kommer till Örebro :)

Jessica har nyss fått gröt och just nu ligger hon och kollar på playhouse disney i soffan :) hon är för mysig, min lilla tjej! Rikard är iväg och ska köra lite så jag blir antagligen själv inatt men då kanske jag kan få sova i sängen haha :P GUUUD! Vad arg jag var!! haha men nu har det gått över och hoppas att jag får sova lite mer än 4 timmar inatt :) Somna runt 4 och sen skulle man upp vid 8 då Jessica hade vaknat hehe, tur man är van nu :)

Kenny har frågat mig om hjälp med en header till sin blogg :) det är lite roligt att ngn frågar mig haha så jag ska hjälpa honom med en snygging-header. Han ska skicka den som han gjort till mig så får jag se på ett ungefär hur han vill ha det :) det kommer säkert bli bra, önskar bara man hade lite bättre program än paint. Men man kan få till stilrena & fina där också :) 

Det är min dag det, kommer väl tillbaka och skriver lite mer imorgon skulle jag tro :) byebye 

min nya header :)

Som sagt så kan jag inte sova så jag gjorde en ny header, kanske inte blev den snyggaste ni någonsin sett men den duger iaf :) Ganska kul att göra såna men skulle vara roligare om man hade photoshop istället då kan man få till det lite mer stiligt. Men då ska man kunna med det programmet och det kan jag ju inte så värst mkt :/ hehe men man lär sig väl eftersom man använder det. Godnatt, nu ska jag försöka sova :)

Min natt, åt helvete med den!

Sitter uppe framför tvn pga att Rikard snarkar som en idiot däruppe & om jag ligger kvar så får han snart en fot i ansiktet. BLIR GALEN! Har leget däruppe i ungefär en timma & bara vridigt och vänt på mig men va tvungen att gå ner. haha Får väl försöka sova i soffan :) den är iofs jäää*vligt skön att sova i men skönast är det alltid att sova i sängen, men vad gör man inte :) finns säkert nå bra på tv man kan se tills man somnar. Förstår inte hur Jessica kan sova däruppe som han låter, jag höööööööööör honom ända ner :O haha och snart kommer han komma ner och fråga varför jag sitter här nere :P det gör jag enbart för hans skull, för hans eget bästa om man säger så x) haha men men, man blir väl härdad efter nga år till med honom i samma säng hoppas jag :) annars får jag skaffa öronproppar eller ett nytt rum åt honom haha

Imorgon ska vi upp till hans mamma & ta en dusch eftersom vi inte kan duscha hemma pga att dom fixar badrummet, ganska värdelöst men det måste ju göras :) det kommer iaf blir kanonfint när det är klart.


Han som snarkar som en idiot :) men älskar dig iaf sötnöt!


RSS 2.0