Igen!

Ikväll åker min älskling iväg och ska jobba igen och jag vet inte riktigt när han kommer tillbaka, blir väl antagligen nästa vecka ngn gång :( Fast han är iaf i dalarna och det är ju ganska bra för då vet man aldrig när han får för sig att komma hem en snabbis <3 och det är alltid roligt!

Och på fredag fyller Rikards bror 40 år så då kanske det blir kalas och dit ska man ju isf vare sig Rikard är hemma eller inte :) det kommer säkert bli skoj. Åker isf med Rikards mamma dit :)

Min mamma ringde igår också och berätta att en tjej hade hittat hennes mobil för det hade varit borta ett tag. haha och dom hitta den överkörd på E18, smart mamma :P men sim-kortet fungerade fortfarande så nu har hon sitt gamla nummer igen, skönt :) haha men hon hade lagt mobilen på biltaket av ngn konstig anledning sen hade hon kört iväg. Lite roligt är det ju, tur att det inte var en värsting dyr mobil iaf för då hade det nog inte varit lika roligt :) haha men men, så kan det gå :)

Nu har jag iaf dragit på mig kläder och smink så nu känner man sig lite som en människa igen haha kan vara skönt det med! Plattat håret och grejsa, måste ju så någorlunda okej ut utifall man ska ut bland folk :) haha

Kika in på min bilddagbok kom jag på, där finns det massa roliga bilder :) LisaKarlssoon heter jag där! Hade bra så länge!


Kommentarer
Postat av: nadosh

de är bara bra med mig :)

2009-08-12 @ 22:27:56
URL: http://nadiaak.blogg.se/
Postat av: camila

Svar; Skönt att höra att allt är bra med dig:D

Hahah visst va bilden rolig! Torr humor vi har hehe :P

Puss/Kram<3

2009-08-14 @ 11:16:30
URL: http://iamcamila.blogg.se/
Postat av: Emmelie

Uppdatera lite oftare hurru du! :-)

2009-08-15 @ 13:43:06
URL: http://emmelielinnea.blogg.se/
Postat av: Anonym

Svar: Ja det tycker jag. Hur länge stannar du? :-) Hör av dig! Det var ett tag sedan nu :-)

2009-08-17 @ 11:37:19
URL: http://emmelielinnea.blogg.se/
Postat av: camila

Svar aa verkligen:/

Puss/Kram<3

2009-08-18 @ 04:20:02
URL: http://iamcamila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0