Kalas hela Januari

Nu blir det mkt kalas överallt tycker jag :) Först nu på Lördag ska vi hem till Rikards syster Camilla & fira henne som fyller år. Måste köpa nånting. Sen dagen efter på söndag ska vi ner till Örebro och fira pappa som fyller :) Sen går det iaf en vecka innan nästa fyller men den 25 ska vi iaf hem till Rikards mamma som fyller 60 år :) Det är lite speciellt så undra vad man ska köpa till henne. Men men, sånt ordnar sig alltid men det kommer bli mkt kalas.

Lite tråkigt bara att det blev så mkt den här helgen för på lördagen då vi ska vara hos Camilla så kommer Bävern, Anki, Emmlie och alla dom till mamma&pappa för att fira honom. Dom kommer vi ju inte träffa men man får ta & åka till dom någon dag där efter för vi stannar ju iaf några dagar :) Så dom överlever nog till ngn dag efter hehe

Jessica är 1 år & 3 månader idag :) Tiden går snabbare & snabbare nu tycker jag. Det är lite tråkigt, men men. Man får ju iaf vara med om mycket och nu pratar hon så himla mkt och man skulle verkligen vilja förstå vad hon säger men hon har ju sitt egna språk tyvärr :P hehe men det kommer väl den dagen dåman förstår :)


Vet inte riktigt vad hon gör med munnen men hon är den finaste!<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0