Disk & tvätt

Idag har jag diskat vilket inte var dagens höjdpunkt. Och hängt upp tvätt har jag också gjort. Det är ingefär lika roligt som att diska. Usch! Men men, snart kommer iaf Rikard hem igen & då ska vi åka upp till hans mamma & ta en dusch.

Vårat badrum har stått torrt nu i en månad men inte ett skit har hänt ändå. Rikard har ringt 3 gånger & då har dom sagt att dom ska ta i tu med det här för att vi har fått vänta så pass länge men ändå händer det inte ett skit. Blir så jävla trött på att inte kunna duscha hemma :/ Vill kunna gå ner när fan jag känner för det. Jaja, nån gång i livet blir det väl klart iaf, hoppas jag.

Idag har jag ringt adecco & skulle prata med en tjej där men hon var tyvärr hemma med barn & dom sa att jag skulle ringa på måndag istället :) så jag får väl ringa då & se om hon kommit tillbaka. Hoppas hon kan hjälpa mig med jobb för nu börjar jag tröttna ur helt av att sitta här hela dagarna utan att göra nånting. NU VILL JAG HA ETT JOBB + att jag vill att Jessica ska komma ut & träffa lite andra barn också. Kan inte vara roligt för henne heller. Men då kommer hon iaf få komma till ett dagis & träffa andra små pluttar som leker som hon gör :) Men det kommer nog lösa sig iaf. Och sen när det fixat sig med jobb ska jag börja övningsköra & sen skriva in mig på en körskola så jag kan få ett körkort :) Allt kommer bli så bra bara hon ger mig ett jobb :) hahaha annars är det hon som förstör allting med mina planer :O haha nejdå, men nästan hehe

Nu ska jag ta en pan pizza innan jag trillar av soffan av hunger ;P byebye

Hänga tvätt

Usch, för att tvätta & sen hänga upp den :/ finns nog inget som är tråkigare än det. haha Sen ska jag diska också. Det är också sådär JÄTTEroligt, hm! Men men, det är saker man måste göra iaf annars blir det nog väldigt vidrigt runt omkring & det tar inte så lång tid egentligen :) Jessica hjälpte mig att städa lite förut. Hon gick runt med en liten trasa och torka av lite här & där :) så söt att jag var tvungen att spela in det, så nu har jag det på videoklipp & ligger ute på facebook så alla kan se vilken väluppfostrad & duktig dotter jag har :P haha

Andra avenyn var spännande, men man fick inte veta vem det var som va på Liv :/ Men det är inte Hamza iaf. Där har dom tagit fel. Och Rasmus är ju bra sjuk i huvudet som är med den där Katarina :S Han behöver inte ljuga för Ulla :/ Idiot! Det är som Roxanna säger "Ulla borde ha kört över dig, Rasmus" haha :P Inte mer än rätt när ngn gjort sådär. Okej, Ulla har själv varit otrogen men han valde att vara med henne så han behöver inte skylla på det.

Men men, snart kommer Rikard hem igen & då hoppas jag han har köpt med burkmat till Jessica för nu börjar det ta slut :) Hon äter som en häst och det är bra. Just nu ligger hon & sover så hon ska få lite mat när hon vaknar.
Hon var ute i snön igår också :) Det tyckte hon om & hon snubbla för att det var så halt, stackare :) Men hon, upp på benen igen & fortsatte trampa runt i snön :)

Dagen

Ikväll är det andra avenyn :) Det är spännande nu, men jag tror iaf att det var Kim som gjorde det där på Liv. Men vi får se. Missa inte!
Rikard är iväg & fixar toppen till lastbilen så den ska bli ren & fin sen ska den få nya packningar :P haha fattar ingenting när han pratar om allt på bilarna men men, det är iaf vad han gör nu & sen ska vi äta när han kommer hem :) Blir nog köttfärssås & nånting till, antagligen pasta. Usch, är så trött på spaghetti :/

Kollar just nu på Jerry springer & det är helt sjuk. Det är en tjej som har en sexfantasi om att se sin pojkvän ha sex med en annan kille & killen gick med på det, men gjorde det aldrig för han klara inte av det :P hahaha sjuka grejer!

Sjuk fortfaranade.

Är fortfarande sjuk & jag gillar det inte. Igår var jag inte såhär i halsen :/ nu är jag helt tjock. Har klarat mig från att ha ont iaf men man vet ju aldrig om det också kommer :/ uscha! Men jag kände på mig att nånting var på gång för härom kvällen spydde jag ju. Men men.. får hoppas att det går över nu i veckan för på Lördag ska vi fira Rikards mamma sen ska vi till Örebro & fira min bror som fyller. Nu ska jag jag på toa sen ut & röka, sen blir det nog ligga framför tv:n med Jessica om hon nu vill ligga där vilket jag inte tror att hon vill haha :)

Beställ Oriflame.

Beställ Oriflame från mig http://my.oriflame.se/lisakarlssoon Bläddra i den aktuella katalogen direkt på min sida & se vad som finns. Mycket rea nu. Du kan även kolla på allt annat som finns utöver det som finns i katalogen. Sista beställningsdagen är den 7 februari. Finns även produkter för killar!

Du kan även bli säljare/konsulent genom mig. Hör av dig till mig så svarar jag så snabbt jag kan :)



Grattis svärmor på 60 årsdagen.

Idag har vi varit upp till Rikards mamma & firat henne lite på 60 årsdagen :) Ska tillbaka igen på lördag & fira lite mer. Idag fick hon en blomma + en fin kruka sen ska hon få lite större & roligare saker på lördag.

Förkyld!

Känner mig alldeles tjock i huvudet & det bara rinner i näsan :/ usch! Inge roligt alls. Det är Rikard som smittat mig :/ Hoppas det blir bättre snart.

Tacokväll med älsklingen

Igår hade jag & Rikard tacokväll :)

När vi skulle handla så ville egentligen jag ha tacopaj men han ville ha vanlig tacos, så han sa vi tar tacopaj om du gör den & det orka jag inte så då blev det vanlig tacos ;P haha men vem var det som stog och gjorde den där tacosen iaf, inte var det han iaf :) Samma med disken, den skulle han ta men det var ändå jag som stog det :) Men det är han värd.

Idag har jag småstädat & Lillemor (Rikards mamma) har varit här & hämtat sina saker som hon beställde från Oriflame :) Nu är det bara 4 kvar som ska ha sina saker :) Roligt att det går ganska bra ändå.

Om du är intresserad så kan du klicka dig in på min sida & göra en beställning. Du kan även kontakta mig från den sidan om du har frågor. http://my.oriflame.se/lisakarlssoon

Alla hjärtans dag / Oriflame

Nu är finns det massor av fina erbjudanden på Oriflame inför alla hjärtans dag. http://my.oriflame.se/lisakarlssoon



Hot på sms!!!

Igår fick jag ett sms där det stog "Du ska inte vara så jävla stöddig!!! Jag håller ögonen på dig!" & först blev jag lite nervös sen börja jag tänka på att det kanske var Frida(syster) som höll på att fjanta sig med en kompis eller typ Angelica haha. Men när Rikard kom hem berätta jag för honom om sms och sa det att det var ngn som tönta sig för jag vet att jag inte gjort nånting. :) Men då börja han småflina & såg full i fan ut haha och då sa jag "Eller så är det du som gjort nånting?" och det var det haha han hade skickat från datorn för vi har ju mobilt bredband ;P men inte fan tänkte jag så lång! Lite roligt var det iaf. Han hade hållt på sen 17.00 då han skicka sms:et och få mig att kolla på mobilen men jag gjorde aldrig det för den lät ju inte, varför ska ju kolla den då :P men jag hade på ljudlöst ;P haha så det blev ganska misslyckat för honom att jag aldrig kolla :) HAHAHA!!! Men nu vet jag det numret då kan han inte lura mig mer om jag inte är klantig och tar bort det så jag glömmer bort numret :) Älskar honom iaf, fast han hotar mig :)<3

Kul att veta kanske :)

Om min graviditet & hur jag upptäckte att jag var med barn :)

Hur jag upptäckte - Jag gick 3 månader utan mens och förstog väl innerst inne att jag va rmed barn men gick inte och kollade för jag var nästan säker ändå på att jag inte kunde bli det för att det aldrig hade hänt. Men iaf så köpte min syster med ett g-test när jag var nere i Örebro hos mamma & pappa & då visade sig att jag var med barn. Vet inte riktigt vad jag tänkte då men jag vet att jag blev väldigt nervös och tänkte bara på att allting skulle bli väldigt jobbigt och att jag aldrig skulle få sova mer.

Graviditeten - Under alla mina månader med Jessica i magen så kände jag inte nånting eller hade några problem alls. Jag spydde 2 gånger på 2 nätter men det var innan jag visste att jag var med barn, annars var allting bra. Allting växte som det skulle och jättefina bilder från det att hon låg i magen. Sen när det var dags för henne att komma ut så bodde jag nere hos mamma & pappa nere i Örebro för att det kändes bättre att ha mamma i närheten för att hon ändå gjort det 5 gånger & för att det bara skulle ta 15-20 minuter till BB istället för 1 timma om jag skulle ha varit här hemma i Grängesberg. Värkarna började väldigt smått och kändes som små små magknip under hela natten till den 12 oktober, en söndag. Men under söndagen blev dom allt mer och mer starkade och det var väl inte allt för skönt heller måste jag säga. Men värst var nog natten till måndagen den 13 oktober, då sov jag ingenting alls :/ hade verkligen ont då & hann liksom inte somna mellan verkarna. På morgonen ringde jag till BB och dom sa att jag skulle lägga mig i ett bad och se om det blev bättre, men när jag äntligen satte mig där så kom krystverkarna och jag visste inte riktigt var jag skulle ta vägen :/ Mamma fick ringa till BB igen för jag kunde inte prata & då sa dom att vi skulle komma in.

Förlossningen - Halv 12 kom vi in och dom skulle kolla massa saker medans jag låg där och hade krystvärkar. Dom sa till mig att inte krysta med men det va inte så jävla enkelt då allting skötte det automatiskt haha :P Men iaf man låg där och kämpa för att inte göra nånting fel. Till slut sa barnmorskan som var med att hon skulle kolla hur öppen jag var och då sa hon exakt såhär "Men oj, du är ju helt öppen. Du ska ju börja trycka!" Nehe, tänkte jag, för det kunde jag ju inte avgöra själv. Kändes ju som att hon var ute med halva kroppen redan. haha :D Men då sattes allting igång och Rikard hade ännu inte kommit för han va hemma när jag ringde honom och sa att vi skulle åka in. Jag tryckte en gång men gav upp så hon åkte tillbaka sen tryckte jag ännu en gång och gav upp & då sa jag att jag ville ha bedövning men dom sa att jag ändå inte skulle hinna för hon var så gott som ute redan. Sen kom Rikard in för dörren och då hann han precis ställa sig bredvid mig och då kom hon ut. Jag var helt slut efter det! Men skönt som fan ändå att jag klarade av det utan bedövningar. Först tog dom Jessica och skulle mäta & och väga och massa sånt och sen la dom henne på mig och det var helt sjukt underbar känsla att se henne, som man haft i magen i 9 månader och varit så himla nyfiken på att se.
Dom kom in med mackor & te/kaffe efter också och det satt inte alls fel då jag inte ätit nånting på hela dagen :)

Om Jessica nu - Nu är Jessica 1 år & 3 månader och helt underbar :) älskar henne mer än nånting på denna jord & så kommer det alltid vara. Allting går bra & jag klarade det här bättre än jag trodde att jag skulle göra :) Hon är för det mesta glad men har ett jävla humör när väl det tittar fram. Men nu vet man hur hon fungerar och det är nog det skönaste med allting och det gör nog allting mycket lättare :)

Btw, maten på BB är nog den godaste jag någonsin ätit :) Riktigt gott. + att jag inte sprack under förlossningen, det var också skönt för jag kan inte ens tänka mig hur ont man har efteråt.

Nu ska jag gå ut & ta en cigg & se om Angelica ringer nu när hon ska iväg till skolan :) Måste prata med henne också om en viktig sak :)

Extrem huvudvärk!

Igår hade jag huvudvärk hela dagen :/ börja lite lätt på morgonen och blev bara värre & värre. Kunde knappt röra mig men jag var ju tvungen för att Jessica kan ju inte klara sig själv. Men jag la henne vid 7 för då palla jag inte röra mig alls, då mådde jag så äckligt dåligt samtidigt som jag hade sprängvärk i huvudet :S Varje gång jag rörde på mig så kändes det som att magen skulle komma upp. Jag sov i ca 1 timma och tänkte att det kanske skulle bli lite bättre men det blev det ju självklart inte. Jag höll mig vaken sen mest för att andra avenyn skulle ju börja 21.00 det ville jag verkligen inte missa, men det gjorde jag ju iaf. Iaf dom 5 första minuterna för då spydde jag som en idiot :( Vet inte om jag kanske hade ätit nånting konstigt eller om jag fick samma flipp som Jessica. Hon spydde mitt i natten :/ så nånting kanske går runt nu. Men efter andra avenyn gick jag upp och la mig och somnade skönt på sidan :') Vaknade vid halv 6 och kunde inte somna om igen, det va kanske lite värdelöst men jag får väl sova lite senare igen, annars kommer jag vara helt slut senare idag. Men jag mår inge dåligt nu iaf, har lite småvärk i huvudet men inge illamående vad jag känner nu. Skönt det!

Andra avenyn sluta lite dumt tycker jag, nu måste man gå 1 vecka innan man får se vad som händer med Liv som blev våldtagen i ngn park. Får hoppas att det är spännade nästa gång också. Tänkte nästan skita i att kolla igår när jag hade sett litegranna för att det verka lite trögt men det blev bra iaf :)

Och Jessica har precis fått en flaska välling & ny blöja och jag tror hon somna om igen för det är lite tidigt att vakna nu, iaf för att vara henne :)

Leksaker :/

Nu ligger det leksaker över hela vardagsrumsgolvet :/ joobbigt. Jessica får såna spel ibland så hon kastar ut allting men leker inte med nånting :/ Men hon är väldigt duktig iaf för om man ber henne lägga tillbaka det så gör hon det :) Man slipper ju iaf plocka bort det helt själv.



Alla hjärtans dag<3

Köp presenter på alla hjärtans dag, har sett nu att dom har väldigt fina parfymer som luktar väldigt gott :)
http://my.oriflame.se/lisakarlssoon Den här perioden håller på fram till 9 feb.

Skriva gärna till mig om du har frågor & är intresserad av att beställa :) Skulle vara roligt.


Andra Avenyn

Ikväll, Onsdag den 20 jan klockan 21.00 ska Andra avenyn börja igen :D ÄNTLIGEN! Det kan & får man inte missa. Kommer säkert vara med lite nya människor nu också hoppas jag :) Jag kommer knappt ihåg vad som hände i det sista avsnittet :/ men men, ska iaf skriva på facebook att det börjar igen så jag kan påminna alla + Jennie :)

Och idag har vi ätit fiskpinnar med ris & dillsås + lite grönsaker :) Väldigt gott! Rikard ska hjälpa en kompis idag att hämta en bil i kristinehamn & åker väl härifrån vid 3 tror jag han sa. Så jag kommer bli ensam här hemma & då kommer det bli mys framför tv ikväll men innan andra avenyn ska jag ta och städa & plocka undan lite här hemma så det blir lite ordning :) kan behövas även om det inte är allt för grisigt. haha :D

JAAA! :)

Vi kom ner till Örebro iaf och kom precis fram till 14.00 då alla kom :) kulkul! Så nu sitter jag nere i Örebro och ska snart kolla på en film.

Har fått nya sockor från mormor också, skönt för det behövs!

GAAAH !"#¤%&

Blir så jävla sur på alla dessa biljävlar som ska få problem jämt! Dom kostar ju bara. Jag är fan glad att jag inte har körkort för fyfan för att lägga ut massa pengar på skitsaker!!! !"#¤%& BLIR GALEN! Igår skulle vi ju åka ner till Örebro efter att vi firat Camilla men blev det så NEJ för biljäveln skulle få nå jävla fel i automatlådan ;S Får se hur det blir, om vi kommer ner till slut eller hur det blir. Vill ju verkligen ner för jag har inte träffat familjen på ett tag nu känns det som + att pappa fyller år & släkten ska ju komma idag klockan 14.00. Men men, det suger att allt ska hända varje gång vi ska ner till Örebro. Bilen kanske inte tycker om gnälliga Örebrorare ;P haha

Nu håller jag iaf på att laga mat & Rikard är iväg till affärn och ska köpa sås som passar till fisk :) gottgott! Ni får säkert höra senare hur det blir & det märker ni nog ganska snabbt genom att kolla på rubriken till nästa inlägg :) står antagligen ngt positivt om vi ska åka & tvärtom om vi inte kommer iväg :) Hade bra!

Sista beställningsdag

Imorgon 19 jan är sista beställningsdagen för Oriflame. Det är upp till 50% rea så om du är intresserad - http://my.oriflame.se/lisakarlssoon Du kommer inte ångra dig! :)



       


Yamaha 250 -05

Nu är Rikard utanför med 2 killar som är och kollar på hans cross :) 21500 kronor ska han ha för den. Det är bra att den försvinner för den står bara och har stått i snart 2 år nere i källaren. Han kanske har åkt på den 2 gånger hehe Bättre han har pengar istället :) Men nu kommer den iaf bli såld! Imorgon blir det kalas hemma hos Camilla med smörgåstårta och massa gott. Ringde henne igår och sa att vi kunde komma iaf för Rikard hade sagt att vi skulle ner till Örebro, men det gick och tajma in det :) Måste ju se till att få tag i så mycket tårta & snask som bara går xP haha kolla också med henne om hon var intresserad av Oriflame och om jag skulle ta med en katalog & det var hon så det kommer bli kul :) Har sålt för 800 kronor än så länge, går bra för att vara första beställningen tycker jag :)

Hör av dig om du också är intresserad eller kika in på min sida http://my.oriflame.se/lisakarlssoon och titta vad som finns.

Nu blir det snart "råtter", väldigt gott bröd med mjölk & mys framför tv och se om det finns nånting att kolla på :) NattiNatti!!

20 frågor

01. Vad heter du? Lisa 
02. Ett ord på fyra bokstäver: Lätt
03. Flicknamn: Lotta
04. Pojknamn: Linus
05. Yrke: Vattensurfare?
06. Färg: Lila
07. Klädesplagg: Linne 
08. Mat: "La" Baugette
09. Sak i badrummet: Ljust handfat
10. Plats/stad: L.A "Los Angeles"
11. En orsak att vara sen:
12. Något man skriker: L*DER
13. Film: Lassie 
14. Något man dricker: Lila saft?
15. Band: Laleh
16. Djur: Leopard
17. Gatunamn: Lilla varholmen 
18. Bil: Lexus
19. Sång: -
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Landshockey kanske?

- Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
- Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
- Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
- Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till! :D

Kalas hela Januari

Nu blir det mkt kalas överallt tycker jag :) Först nu på Lördag ska vi hem till Rikards syster Camilla & fira henne som fyller år. Måste köpa nånting. Sen dagen efter på söndag ska vi ner till Örebro och fira pappa som fyller :) Sen går det iaf en vecka innan nästa fyller men den 25 ska vi iaf hem till Rikards mamma som fyller 60 år :) Det är lite speciellt så undra vad man ska köpa till henne. Men men, sånt ordnar sig alltid men det kommer bli mkt kalas.

Lite tråkigt bara att det blev så mkt den här helgen för på lördagen då vi ska vara hos Camilla så kommer Bävern, Anki, Emmlie och alla dom till mamma&pappa för att fira honom. Dom kommer vi ju inte träffa men man får ta & åka till dom någon dag där efter för vi stannar ju iaf några dagar :) Så dom överlever nog till ngn dag efter hehe

Jessica är 1 år & 3 månader idag :) Tiden går snabbare & snabbare nu tycker jag. Det är lite tråkigt, men men. Man får ju iaf vara med om mycket och nu pratar hon så himla mkt och man skulle verkligen vilja förstå vad hon säger men hon har ju sitt egna språk tyvärr :P hehe men det kommer väl den dagen dåman förstår :)


Vet inte riktigt vad hon gör med munnen men hon är den finaste!<3


Sängvätare?

Nu ska jag berätta en sån sjuk sak så det är äckligt.

För ca 5-6 dagar sen så vakna jag av att det var nerpissat i sängen på min sida. SKIT! Visste inte nå vad jag skulle göra :O PANIK! Han vakna iaf till & jag stog där bredvid sängen som ett fån och sa att han måste gå ur & han fråga varför och då sa jag direkt som det var, jag har pissat ner mig!!!!!! haha Vi fick ta ut madrassen, täcket & lakanen & börja tvätta 05.00 på morgonen :S haha Men vi skrattade åt det där vääääääldigt länge. Vi åkte upp till hans mamma eftersom vi inte har någon dusch. Typiskt! Men iaf, några dagar senare så vaknar jag igen klockan halv 6 och undrar varför Rikard står bredvid sängen :O Nu har jag pissat ner mig, säger han! Jag tänkte, tror han att jag tycker det är roligt att han väcker mig halv 6 på morgonen & driver med mig eller :S Men som han sa så var det fullpissat på hans sida :O haha lite skumt att båda pissa ner sig nästan samtidigt. HAHAHA! Det hände igår natt. Och den här natten så la vi ut kisslakan för nånting har ju blivit riktigt galet med oss som är 22 & 25 och kissar ner oss. Vuxna människor ska ju vakna :S haha trodde vi! Men inatt iaf, vaknade jag vid 05.00 igen och var hela blöt på låret och det första jag tänkte var vafan är jag dum i huvet eller, varför vaknar jag inte när jag är pissnödig!!! Men det roliga och en väldig stor lättnad är att jag inte var nå blöt alls om trosorna. Skumt, eller hur?! Då jävlar kom jag på. INGEN UTAV MIG & RIKARD HAR PISSAT I SÄNGEN, DET ÄR KATT-FI*TAN Foxy. Hon satte sig jämt i sängen & sket & pissa förr. Det är hon som håller på! Jävla idiot-katt. Hon är så äcklig så det är sjukt! Är så jävla trött på den där efterblivna katten så nu får det vara nog. Antingen ringer Rikard efter en tid så hon får spruta eller så ber jag någon skjuta henne. Jag bryr mig faktist inte längre om hur hon försvinner, bara hon gör det! Då har man varit schyssta mot båda katterna & varit ut med dom vid typ 22-23 på kvällen så dom ska pissa och det här är tacken. GLÖM! Aldrig mer! Nu ska hon bort. Men det är en ganska skön lättnad ändå, att veta att man fortfarande kan knipa och att man inte gått och blivit sängvätare :)

Sov gott iaf ni som fortfarande kan sova, jag kunde då inte somna om! :)

Oriflame!

19 januari är sista dagen för beställning från Oriflame den här perioden.

Gå in på min sida & beställ http://my.oriflame.se/lisakarlssoon


Jessica med flaska :)

Hon försöker få på korken & man får absolut inte hjälpa henne.
Då blir hon väldigt sur & gapar rakt ut hehe











#



Klicka här > http://my.oriflame.se/lisakarlssoon om du är intresserad av Oriflame. Du kan enkelt beställa genom min sida & sitta i lugn och ro och kollar vad som finns :)

Varför jag säljer är för att jag tycker det verkar roligt & min mamma höll på med det här när jag va liten & sen blev det väl ett avbrott och nu är hon igång igen :)

Jag rekomenderar att du köper

 

_
Pure Nature Organic Blueberry & Lavender extract Calming Face Cream
Återfuktande dag- och nattcreme med ekologiskt extrakt av blåbär och lavendel som lugnar och mjukgör huden. Ger huden en vacker lyster. Passar alla hudtyper. 75 ml. Pris 110.-

 

_
Pure Nature Organic Blueberry & Lavender extract Calming Face Wash
Lugnande gelérengöring med ekologiskt extrakt av blåbär och lavendel. Rengör varsamt samt lugnar och återfuktar huden. Passar alla hudtyper. 150 ml. Pris 95.-

 

Giordani Gold Age-Defying Foundation
Antiåldrande makeupcreme med ljusreflekterande pigment ger din hy ett yngre och klarare utseende. Jämnar ut fina linjer och ger huden en perfekt finish. SPF 8. 30 ml. Pris 170.-

 

Giordani Gold Sublime Pressed Powder SPF 10
Skirt fast puder med ljusreflekterande pigment som mjukar upp fina linjer. Har även anti-åldrande egenskaper som ökar hudens spänst. Finns i två nyanser. SPF 10. 7.5 gr. Pris 190.-


#


Jessica har hostat hela natten & det rinner i näsan hela tiden. Stackars älsklingen. Hon hostar så mkt att hon nästan spyr. sån där dryg hosta som gör ont som fan i halsen :/ Hon fick sova hos mammi&pappi inatt, det gillade hon väldigt mkt :) Och ngt mer hon tycker väldigt mkt om är när man kliar henne på ryggen & pysslar lite med hennes hår. Det är en tjej rakt igenom hehe Hoppas bara att hon blir bättre snart, iaf bort med den där hostan.



Rikard ska ha saker hela tiden :) Han köper & köper & köper, när fan ska hans pengar ta slut. Fattar inte. Mina pengar skulle inte räcka alls långt om jag köpte saker som han gör. Men han har hela tiden pengar och ändå köpa vad han vill. Det är ju positivt men va fan hur gör han. Jag vill också ha saker, iaf kläder & lite sånt som behövs ;P
Ha det bra så länge!


#

 

Om jag ska vara helt ärlig så tycker jag inte om vintern. Nu är det -17 grader här & jag vill kunna gå ut utan att frysa. Jag kan gå med på att det är vinter om det är mellan 0 till -5, det räcker. Nu ska det ju tydligen komma en chock-kyla också. Man ska vara jävligt glad att man har någonstans att bo & att det alltid finns värme. Men saknar att ha en dusch :( Men nu är det iaf torrt därnere så snart kommer gubbarna och snickrar ihop vårat badrum igen & då ska jag duscha satan :) sköööönt & jag längtar så mkt!

Föresten så har jag snott det där med texten överst från min kusin & jag hoppas att det inte gör henne nånting, för då kommer hon få det tufft :) Kommer sno ännu mer då, nejdå! Men jag hoppas att det är lugnt, hon kan ta det som en komplimang för jag tog det ju inte för att jag tyckte det va fult :) finfint!

Nu ska jag ta en panpizza, är så hungrig. Godnatt alla goa & glada :)


!"#¤%&

Blev inge filmmys med älsklingen. Han kom hem och då åt vi sen skulle han sova i ett par timmar (2 TIMMAR) men nu har han sovit i 5 timmar, det är 2 par & ett halvt. Men men, försökte väcka honom förut för om han inte går upp så kommer han vakna tidigt imorgon. Vad tror ni, gick han upp? NEJ! Så jag sitter här själv & har designat min blogg vilket behövdes väldigt mkt :) fin blev den iaf, tycker jag.

Ska försöka skriva lite oftare igen, vet att jag sagt det ett antal gånger men nu ska jag försöka :) Hade bra iaf & godnatt så långe, kanske dyker upp mer inlägg :) pusssssssvaah! Frida känner du igen det där! hahaha din lilla fjortis :P

Nyår 2009-2010

Hade så grymt roligt med er!
Här kommer det lite bilder från nyår 2009-2010, det kommer ni gilla :)



På väg upp mot Örebro slott för att se fyrverkerierna :)


Vet inte riktigt vad jag gör men vill antagligen inte vara med på kort ;D


Här sitter vi hemma hos Angelica & snackar oss fulla :)


Alexandra & Angelica :) underbara!


Angelica & jag på väg upp eller redan uppe vid slottet :)


Brrr..

Vad kallt det ska vara hela tiden. -13 är det här just nu & den sjunker hela tiden. Tur man har både luftvärmepump & dieselvärmare :) då blir det fin värme härinne. Så man ska inte klaga, man får skylla sig själc som röker & måste ut lite då och då. hehe Men stog att värmen skulle komma om 1 vecka, hoppas hoppas :) .. fast då blir det slask och vidrigt men det försvinner ju bara det inte kommer mer snö.


* Nyår 2010

Har haft riktigt kul :)

På morgonen vaknade jag och allt var som man hade bestämt men alla som är lite smarta vet att det aldrig blir som man tänkt & bestämt. För det första så kunde Rikard inte följa med till Örebro & festa för bilen gick sönder & den andra hade precis, typ blivit såld :/ så han sa att jag skulle ta tåget ner & det gjorde jag och där hämta mamma mig :) Sen käka vi lite. Mamma skulle skjussa in mig vid 6 men vi åkte runt 5 istället & svängde förbi mormor och sa hej. Sen åkte vi iaf in till Angelica & där öppna jag första ölen :) Gott! Vi gick upp på stan strax innan 12 slaget & såg fyrverkerierna & det va riktigt fint men Angelica, skithuvet fick mig att ramla bland alla människor som stog där :O Jag kanske hade druckit 4 öl så jag kunde gå normalt men eftersom det va så mkt folk så höll jag i hennes jacka medans hon gick för att inte tappa bort henne. Hon svänger men det gör inte jag :/ Och ser inte det lilla lilla staketet som är där nere och ramlar :S haha Lite roligt var det men fan så pinsamt, tur man inte bor i Örebro haha :P Sen iaf skulle vi leta efter Emmelie bland alla människor & en polis kom fram till mig och bad mig hälla ut ölen jag höll i, töntigt :/ va fan gör det att jag går och dricker, jag är fan 21 :/ jaja, gjorde det iaf och öppna en ny ganska snabbt därefter :D haha 
Jag och Alexandra tog en liten annan väg hem för att jag skulle pissa och ville inte göra det så folk såg mig. hehe Och då tog vi en genväg trodde vi men... det kanske var en genväg men krånglig för det va staket och skit som man skulle över & hur tror ni att det gick för mig :S INTE BRA! Det var ändå inte liten hög med snö och jag ramla ändå rakt ner i snön med hela mig. Helt sjuk, osmidigt eller! haha Alexandra var som en liten smidig som man ser i en film och hoppa över och under och jag vet inte vad :P men vi kom iaf fram till Angelica till slut och kom före Angelica och dom så det lär ha varit en genväg ändå :P
Alexandras hund, Liva som är 5 månader klarade smällarna hur bra som helst :) Henne lämnade vi i lägenheten, ville inte ta med henne upp ifall hon skulle bli skiträdd men hon va glad när vi kom & allting verka vara lugnt i lägenheten :) så det är bra!

Nu sitter jag här och är väl lite halvbakis :/ inte bakis som ni tror men äcklig känsla i kroppen :/ usch, drack ju bara öl så det är bra. Eller ja smaka ju lite på Angelicas breezer ;P det är aldrig fel.

Nu ska jag ut & röka sen ta ett glas vatten :) ... kanske mjölk! Hade bra allihopa, nu vet ni hur min kväll har varit :)

RSS 2.0